Rețete
Varză Murată – Când se pune? Ce punem în ea să țină până toamna viitoare? Secretul pe care puţină lume îl ştie!
Cand se pune varza murata, care sunt pasii pentru ca aceasta sa ramana ...
Rețete
Cum se pritoceşte varza murată. Un pas esențial pentru a se mura corect
Ce este pritocirea si cum se face pentru varza murata. Metoda straveche pentru ...
Rețete
Câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă? Reţetă completă
Câtă sare se pune la varza murată? Așa nu se înmoaie și rămâne ...
Rețete
Doar 1 litru de lapte, iaurt și jumătate de lămâie, învață să faci cea mai bună brânză de casă…
O brânză bună oferă mai multe beneficii pentru sănătate, dintre care unele sunt ...
Rețete
Descoperă puterea vindecătoare a gutuilor și merelor pentru sănătatea ficatului, stomacului și colonului
Într-o lume în care alimentația nesănătoasă și ritmul alert de viață pot pune ...
Rețete
Cum se pregătește corect mustul? Secretul bunicilor. Așa nu mai fermentează
Cum se pregătește corect mustul? Există anumite ingrediente cheie cu ajutorul cărora mustul ...
Rețete
Cum se face dulceața de păpădie: rețeta
Dulceața este una dintre cele mai îndrăgite delicii dulci, însă puțini sunt familiari ...
Rețete
Cum să pui murăturile ca să nu se mai înmoaie niciodată – Așa faci cele mai gustoase murate
Muraturile sunt astfel, o sursa execlenta de vitamine si acid lactic. Indiferent de ...
Rețete
Zarzavat universal pentru iarna. Contine cele mai bune legume din gradina
Buna! Astazi va propun o reteta universala pentru iarna. Poate fi folosita pentru ...
Rețete
Băutura minune pentru durerile de cap. Are un efect magic și gust divin
Durerile de cap sunt o problemă comună pentru multe persoane și pot fi ...
Rețete
Ce trebuie să faci cu vişinele înainte de a le pune la fiert pentru dulceaţă
Puține arome se compară cu cea a vișinelor fierte încet, transformate într-o dulceață ...
Rețete
Gogoșari, fără fierbere și fără conservanți! E cea mai simplă rețetă
Gogoșarii în oțet, fără fierbere și fără conservanți, sunt o adevărată delicatesă pe ...
Agromedia
Nu se fierb și nici nu se sterilizează – Iată cum se fac cei mai gustoși gogoșari la borcan
Gogoșarii în oțet la borcan sunt o delicatesă apreciată de mulți, dar prepararea ...
Rețete
Gogosari in otet: Trei retete simple pe care oricine le poate prepara
Gogoșarii în oțet sunt o alegere delicioasă și versatilă pentru a-i păstra gustul ...
Rețete
Lichiorul de boabe de soc, un digestiv ușor de făcut și benefic organismului
Planta de soc crește în pădure și se caracterizează prin florile sale albe, ...
Rețete
Conserve din roșii pentru iarnă – 4 idei pentru borcane la cămară
În această perioadă, roșiile se găsesc pretutindeni. Fie că sunt în solariile proprii, ...
Rețete
Rețetă de ardei iute murat în luna iunie. Se țin proaspeți în borcan toată vara și sunt crocanți și delicioși
Ingrediente pentru un borcan de 800 ml: 300-350 g ardei iuți proaspeți (verzi, ...
Rețete
Plăcinte de primăvară cu brânză, mărar și ceapă verde
Mirosul plăcintelor proaspete trezește amintiri din copilărie. În luna mai, când mărarul și ...
Rețete
Câtă ceapă verde se pune pentru un kilogram de drob
Drobul de miel este preparatul vedetă al meselor de Paște în multe familii ...
Rețete
Marinadă pentru friptura de miel: cea mai simplă rețetă – secretul marilor bucătari
Friptura de miel are nevoie de o marinadă bună ca să fie cu ...
Rețete
Cea mai bună friptură de miel pentru Paște, foarte fragedă și aromată
Friptura de miel este vedeta incontestabilă a mesei de Paște în multe gospodării ...
Rețete
Sfatul unui renumit bucătar: „Nu mai pune lapte sau apă în piure”. Ingredientul care îl face cremos mai ceva ca la restaurant
Un piure de cartofi perfect trebuie să fie cremos, fin și plin de ...
Rețete
Ce să pui pe fundul oalei în care fierbi sarmalele ca să fie fragede. Trucul secret al gospodinelor
Sarmalele sunt una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale românești, în special întâlnite ...
Rețete
Ce să nu pui niciodată în cârnaţii de casă. Ingredientul care le strică tot gustul
Cârnații de casă sunt un preparat tradițional românesc, foarte apreciat pentru savoarea autentică ...