Rețete
Băutura minune pentru durerile de cap. Are un efect magic și gust divin
Durerile de cap sunt o problemă comună pentru multe persoane și pot fi ...
Rețete
Ce trebuie să faci cu vişinele înainte de a le pune la fiert pentru dulceaţă
Puține arome se compară cu cea a vișinelor fierte încet, transformate într-o dulceață ...
Rețete
Gogoșari, fără fierbere și fără conservanți! E cea mai simplă rețetă
Gogoșarii în oțet, fără fierbere și fără conservanți, sunt o adevărată delicatesă pe ...
Agromedia
Nu se fierb și nici nu se sterilizează – Iată cum se fac cei mai gustoși gogoșari la borcan
Gogoșarii în oțet la borcan sunt o delicatesă apreciată de mulți, dar prepararea ...
Rețete
Gogosari in otet: Trei retete simple pe care oricine le poate prepara
Gogoșarii în oțet sunt o alegere delicioasă și versatilă pentru a-i păstra gustul ...
Rețete
Lichiorul de boabe de soc, un digestiv ușor de făcut și benefic organismului
Planta de soc crește în pădure și se caracterizează prin florile sale albe, ...
Rețete
Conserve din roșii pentru iarnă – 4 idei pentru borcane la cămară
În această perioadă, roșiile se găsesc pretutindeni. Fie că sunt în solariile proprii, ...
Rețete
Rețetă de ardei iute murat în luna iunie. Se țin proaspeți în borcan toată vara și sunt crocanți și delicioși
Ingrediente pentru un borcan de 800 ml: 300-350 g ardei iuți proaspeți (verzi, ...
Rețete
Plăcinte de primăvară cu brânză, mărar și ceapă verde
Mirosul plăcintelor proaspete trezește amintiri din copilărie. În luna mai, când mărarul și ...
Rețete
Câtă ceapă verde se pune pentru un kilogram de drob
Drobul de miel este preparatul vedetă al meselor de Paște în multe familii ...
Rețete
Marinadă pentru friptura de miel: cea mai simplă rețetă – secretul marilor bucătari
Friptura de miel are nevoie de o marinadă bună ca să fie cu ...
Rețete
Cea mai bună friptură de miel pentru Paște, foarte fragedă și aromată
Friptura de miel este vedeta incontestabilă a mesei de Paște în multe gospodării ...
Rețete
Sfatul unui renumit bucătar: „Nu mai pune lapte sau apă în piure”. Ingredientul care îl face cremos mai ceva ca la restaurant
Un piure de cartofi perfect trebuie să fie cremos, fin și plin de ...
Rețete
Ce să pui pe fundul oalei în care fierbi sarmalele ca să fie fragede. Trucul secret al gospodinelor
Sarmalele sunt una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale românești, în special întâlnite ...
Rețete
Ce să nu pui niciodată în cârnaţii de casă. Ingredientul care le strică tot gustul
Cârnații de casă sunt un preparat tradițional românesc, foarte apreciat pentru savoarea autentică ...
Rețete
Cornulețe cu untură
Ingrediente necesare cornulețe cu untură 250 g untură de porc 500 g făină ...
Rețete
Cât se fierbe slănina înainte să o afumi și cum să obții cea mai bună zeamă pentru o frăgezire perfectă
Pentru mulți români, pregătirea slăninii este o tradiție bine păstrată, iar fumatul acesteia ...
Rețete
Rețetă de placintă cu mere a bunicii! Mai bună nu există! Te lingi pe degete
Iată o rețetă moldovenească tradițională pentru plăcinta cu mere, așa cum o făcea ...
Rețete
Cea mai bună rețetă pentru dulceață de gutui! Secretul pentru un gust nemaipomenit
Toamna ne aduce gutuile aurii, parfumate și ușor acrișoare, care pot fi transformate ...
Rețete
Rețeta de murături veche de peste 100 de ani. Secretele de care trebuie să ții cont pentru a rezista chiar și 2 ani
Murăturile au fost mereu o prezență nelipsită pe mesele românilor, mai ales în ...
Rețete
Ingredientul secret cu care poți albi salata de VINETE. Trucul sunt folosit de bucătari pentru un preparat perfect
Salata de vinete este un preparat de vară delicios și foarte căutat atât ...
Rețete
Dulceață de vișine fără fierbere. Fructele își păstrează culoarea, aroma și toate vitaminele
Dulceața de vișine este o delicatesă pe care mulți o asociază cu aroma ...
Rețete
Ce sa nu pui niciodata in cozonacii pe care ii faci pentru Inaltarea Domnului. Nu vor mai iesi pufosi. Secretul dezvaluit de “Regina cozonacilor”
Mariana Murariu, chef bucatar, ne dezvaluie care sunt secretele unui cozonac gustos, pufos ...
Rețete
Rețetă de drob care se poate face cu miel, pasăre sau porc. Câtă ceapă verde, cât mărar și cât pătrunjel trebuie să pui la 1 kilogram de măruntaie
În cultura culinară românească, drobul reprezintă un preparat tradițional de sărbătoare, îndrăgit de ...