Rețete

Plăcinte de primăvară cu brânză, mărar și ceapă verde

Mirosul plăcintelor proaspete trezește amintiri din copilărie. În luna mai, când mărarul și ceapa verde sunt la apogeu, plăcintele cu brânză sărată devin desert sau gustare preferată la mesele în familie sau picnicuri.

Iată rețeta tradițională și câteva trucuri pentru un gust autentic:

Ingrediente pentru aluat:

500 g făină

250 ml apă călduță

25 g drojdie proaspătă (sau 7 g drojdie uscată)

1 linguriță zahăr

1 linguriță sare

3 linguri ulei

Vezi rețeta completă pe FOODMEDIA

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Rețete