Rețete
Rețetă pulpă de miel fragedă la cuptor
Masa de Paște oferă gurmanzilor ocazia să deguste preparatele tradiționale ale perioadei, printre ...
Rețete
Rețetă drob tradițional de miel
Drobul de miel este unul dintre cele mai îndrăgite preparate ale mesei de ...
Rețete
Rețetă pască tradițională cu brânză dulce
Pasca este unul dintre deserturile preferate ale românilor, atribuit perioadei Pascale. Umplutura delicioasă ...
Rețete
Rețetă ouă umplute – 3 variante pentru masa de Paște
Ouăle umplute reprezintă un aperitiv delicios și ușor de preparat, mai ales pentru ...
Rețete
Rețetă ciorbă de miel pentru sărbătorile Pascale
Ciorba de miel este un preparat tradițional pentru masa de Paște, reprezentând o ...
Rețete
Rețetă stufat de miel pentru Paște
Stufatul de miel este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa de Paște ...
Rețete
Rețetă mucenici muntenești și mucenici moldovenești
Mucenicii sunt un preparat tradițional românesc care reprezintă o ofrandă către cei 40 ...
Rețete
Cum faci mămăligă fără cocoloașe. Rețetă din bătrâni
A apărut pe mesele românilor la începutul secolului al XVII-lea, atunci când porumbul ...
Rețete
Rețetă “să fac spume dacă știu” fără faină, cu amidon de porumb. Ce e amidonul de porumb
Rețeta “să fac spume dacă știu” este cunoscută de toți utilizatorii platformei TikTok. Aceasta ...
Rețete
Mâncăruri tradiționale românești pentru Anul Nou. Care sunt preferințele românilor?
Masa de Anul Nou trebuie să fie bogată și plină de preparate delicioase ...
Rețete
Idei de aperitive pentru Anul Nou
Masa de Anul Nou trebuie să fie plină cu preparate delicioase. Trecerea dintre ...
Rețete
Salata boeuf. Greșeala pe care o fac gospodinele
Salata boeuf este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de ...
Rețete
Rețetă cozonac de casă. Cum să îți iasă cozonacul pufos
Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel fără mirosul de cozonc din ...
Rețete
Rețetă piftie de porc așa cum făcea bunica
Piftia de porc, sau răcitura de porc este unul dintre cele mai speciale ...
Rețete
Rețetă tradițională caltaboș de porc
Caltaboșul este un preparat tradițional românesc, gătit, de obicei, în preajma Crăciunului. Deși ...
Rețete
Rețetă Albă ca Zăpada, prăjitura preferată a copilăriei
Albă ca Zăpada este una dintre cele mai apreciate prăjituri românești, un desert ...
Rețete
Rețetă compot de pere aromat pentru toată familia
Compoturile naturale, făcute în casă, sunt un mod excelent de a înlocui sucurile ...
Rețete
Rețetă bulion de roșii – cum se poate verifica o eventuală fermentare
Bulionul de roșii este de nelipsit în cămara românilor. Multe dintre preparatele noastre ...
Rețete
Pepeni murați în saramură – rețeta tradițională care menține zeama murăturilor limpede
Pepenii murați reprezintă una dintre cele mai spectaculoase rețete românești. Mâncărurile murate au ...
Rețete
Rețeta bunicii – Castraveți murați slovăcești fără conservant
Vremea murăturilor este în toi, am ales astăzi să scot de la sertar ...
Rețete
Dulceață de gogonele și tocană de gogonele: două rețete inovative pentru un meniu mai variat
Deși poate suntem obișnuiți să folosim gogonelele pentru murături, există și alte variante ...
Rețete
Ardei umpluți cu varză în saramură, cea mai delicioasă garnitură pentru sezonul rece
Ardeii murați umpluți cu varză sunt printre rețetele de murături preferate ale românilor. ...
Rețete
Gogonele murate la borcan – rețeta cu care nu poți da greș
Gogonelele murate sunt delicioase în toată perioada anului, nu doar în sezonul rece. ...
Rețete
Vegeta de casă. Cum faci condimente naturale din legume sănătoase
Vegeta de casă rețeta simplă pentru legume deschidratate. Uită de condimentele din comerț, care ...
Comentarii recente