Rețete
Reteta traditionala de carnati de casa. O prepara de Craciun toate gospodinele din Ardeal
Asa se fac cei mai buni carnati de casa. De Craciun toti invitatii ...
Rețete
Rețetă pâine de casă. Sfaturi utile
Mirosul de pâine făcută în casă este unul dintre cel mai liniștitoare și ...
Rețete
Uite așa se păstrează proaspăt mărarul – Nu mai e nevoie de îngheț și rămâne proaspăt câteva luni la rând! Este cea mai bună metodă:
Cumparasem mai mult marar si ma gandeam sa-l inghet, dar vanzatoarea mi-a spus ...
Rețete
Nu mai da carnea pentru șnițele prin ou și făină. Se poate mai simplu de atât și vor ieși fragede, aromate și suculente
Majoritatea gospodinelor dau carnea de pui pentru snitele prin faina si ou. Insa ...
Rețete
Gogoșari murați la rece, fără fierbere. Cât oțet se pune, de fapt
Gogoșarii sunt printre murăturile preferate ale românilor. În cazul în care timpul nu ...
Rețete
Conopidă murată – rețeta cu care nu dai greș niciodată
Conopida murată este delicioasă în orice perioadă a anului. Aceasta reprezintă una dintre ...
Rețete
Sirop de ridiche neagră pentru tuse. Rețetă și beneficii
Siropul de ridiche neagră poate avea multe beneficii pentru organsim. Conform convingerilor popoarelor ...
Rețete
Dulceață de nuci verzi rețetă
Dulceața de nuci verzi este considerată o delicatesă, un desert cu tradiție care ...
Rețete
Rețetă tradițională găluște cu prune. Cum să nu iasă gomboții tari
Găluștele cu prune sunt una dintre delicatețele toamnei. Rețeta este foarte ușor de ...
Rețete
Cum se păstrează pătrunjelul și mărarul la congelator. Ai verdețuri proaspete la iarnă
Dacă și tu obișnuiești să pui verdeață la congelator pentru iarnă, află că ...
Rețete
Frunze de viță de vie la borcan pentru sarmale. Cum se aleg frunzele potrivite
Sărmăluțele în foi de viță sunt unele dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale ...
Rețete
Ardei gras la borcan pentru iarnă, rețeta perfectă pentru ciorbe și tocănițe
Ardeii grași mult legume foarte importante pentru preparatele culinare tradiționale. Aceștia oferă un ...
Rețete
5 rețete de salată de vinete. Cum să eviți amărăciunea vinetelor
Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate de la finalul ...
Rețete
Murături de vară – rețeta simplă. Cum se fac castraveții covăsiți
În perioada verii, multitudinea de legume și fructe proaspete ne dau ocazia să ...
Rețete
3 sfaturi esențiale de la profesioniști pentru a prepara grătarul perfect
3 sfaturi esențiale de la profesioniști pentru a prepara grătarul perfect Pare simplu. ...
Rețete
Salata de gogonele pentru iarna. Excelente ca garnitura pentru orice fel de mancare
La sfârșitul sezonului, gospodinele se întreabă: ce să facă cu roșiile care nu ...
Rețete
Cum fierbem corect porumbul. Totul despre beneficii și efecte
Porumbul fiert este gustarea preferată a verii. Cred că toți am poftit cel ...
Rețete
Rețetă de castane coapte. Cum se prepară și ce gust au
Castanele pot înlocui cu ușurință o gustare nesănătoasă. Atunci când sunt coapte, castanele ...
Rețete
Care este, de fapt, rețeta salamului de Sibiu. Ce ingrediente sunt folosite și cum se prepară
Toți românii cunosc salamul de Sibiu ca pe un produs des folosit la ...
Rețete
Cum se prepară mâncarea de prune uscate. Se servește des la pomenile în post
Chiar dacă nu este un preparat cunosut de toată lumea, mâncarea de prune ...
Rețete
Cum se prepară socata. Rețeta simplă, fără drojdie
Socata este o băutură gustoasă care ne amintește, cu siguranță, de copilărie. Deși, ...
Rețete
Rețetă turte pufoase ca la bunica acasă
Turtele sunt pâinici delicioase, coapte în tigaie, sau la cuptor, sărate și pufoase. ...
Rețete
Trei rețete cu ouă pe care le poți face din resturile de pe masa de Paște
Cu toții știm că, după masa de Paște, ne rămân multe ouă vopsite ...
Rețete
Rețetă cornulețe fragede pentru masa de Paște
Cornulețele de casă reprezintă un desert tradițional românesc delicios care poate fi preparat ...