APIA

Trei funcționari APIA au murit în aceeași zi

Doliu la APIA. Din păcate, trei funcționari de la la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) s-au stins din viață luni – 16 noiembrie.

Prima care s-a dus la cele veșnice a fost Irina Găgenel directorului de la Direcția Juridică. ”Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a colegei noastre Irina Găgenel, Director al Direcției Juridice din cadrul aparatului central APIA. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a fost anunțul APIA.

Femeia a murit la 53 de ani după ce a fost luată cu salvarea de la locul de muncă pentru că se simțea rău.

Tot ca un fulger a venit și vestea morții unui alt coleg, cu vârsta de doar 41 de ani.

”Încă o veste tristă pentru colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. După decesul doamnei director al Direcției Juridice, Irina Găgenel, un alt coleg și-a găsit astăzi sfârșitul într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța: Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. Drum lin către îngeri, Radu! Dumnezeu să te odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, a fost mesajul transmis de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Din păcate, luni seară, încă o tragedie s-a abătut aspura colectivului APIA. Vestea a fost dată de Adrian Pintea, care a postat pe facebook că și Anca Georgeta MASCAS s-a stins din viață: ”ZI NEAGRĂ PENTRU APIA! Colegii nostri din cadrul aparatului central Irina GĂGENEL si Radu DRUICĂ, Anca Georgeta MASCAS (Centrul Județean Bihor) ne-au părăsit astăzi. DRUM LIN SPRE ÎNGERI, DRAGII NOȘTRI COLEGI!”.

Condoleanțe colectivului APIA!

Și Agenția pentru zootehnie este în doliu, după moartea fostului director

”Cu adânca durere aducem la cunoștință trecerea în neființă a respectatului și apreciatului coleg, profesor, director, Vasile Băcilă. Pe clopote în vechime scria „pe cei vii chem, pe morţi plâng, fulgerele frâng”. Azi, clopotele bisericii noastre plâng, pentru un om care până mai ieri era în mijlocul nostru, un om care ne era drag, şi pe care toţi îl apreciam. Suntem profund îndurerați de această pierdere enormă și în aceste momente de mare tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate! De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. Odihnească-se în pace!”, este mesajul transmis de colegii din ANZ.

Vasile Băcilă a condus Agenția pentru zootehnie în perioada 2013-2015.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in APIA