Prognoza meteo din bătrâni realizată Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă în luna martie 2021

02.03.2021
Prognoza meteo din bătrâni realizată Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă în luna martie 2021

Mihai Voropchievici a realizat prognoza meteo special pentru luna martie. Numerologul a folosit o metodă veche, din strămoși, pentru a anticipat cum va fi vremea în următoarele săptămâni. Prognoza a fost anunțată emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Prognoza meteo din bătrâni pentru martie: vine primăvara, dar să vedeţi ce frumos vine. Anunțul lui Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici a apelat la o metodă bătrânească pentru a realiza prognoza

Pe 1 şi 2 e frig, pe 3 e vânt cu furtună, pe 4 e frig, apoi se mai încălzeşte un pic. Pe 5 e moină, pe 6 vânt şi frig, pe 7 şi 8 amestecat, dimineaţa frig, seara cald.

Pe 9 şi 10 vânt mare, adică vijelie. Pe 11, vânt cu zăpadă, pe 12 e bine, pe 13 noaptea e ger, pe 14 e zăpadă, pe 15-16 vremea se mai îndreaptă.

Pe 17-18, nori şi amestecat, pe 19 ceaţă şi frig.

De la 20 până pe 27, în schimb, o săptămână e bine, se încălzeşte. Dar pe 28 se supără şi vine zăpadă, 29-30-31 zăpadă cu vânt.

Voropchievici, anunț pentru România în luna martie 2021

Anul ăsta e stăpânit de planeta Saturn. Mihai Voropchievici a explicat că această planetă aduce o primăvară potrivită cu puţine ploi, toamnă cu multe boli. Asta înseamnă şi moarte în vite şi în neamul omenesc.

Stăpânirea lui Saturn poate să fie potrivită: în noi va fi belşug, iar în peşte pieire. Deci anul ăsta, peşte mai puţin, dar mai mulţi miei.

Iarna va fi aşa cum s-a arătat anterior, primăvara şi vara de mijloc. În acest an, vor fi multe hoţii şi mari, ei spun războaie, dar pot fi dispute. Mai înseamnă şi moarte la vestiţi oameni. Deci, oameni de marcă, de anvergură, vor muri în acest an. Asta mai înseamnă înjumătăţirea rodurilor.

România va da lovitura şi se va produce un salt rapid, calitativ, în existenţa ţării.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *