Descoperă

Iuliana Tudor încurajează românii să se întoarcă la natură: „Adunăm struguri și facem must”

Iuliana Tudor încurajează românii să se întoarcă la natură: "Adunăm struguri și facem must"
Iuliana Tudor încurajează românii să se întoarcă la natură: "Adunăm struguri și facem must"

Prezentatoarea Televiziunii Naționale, Iuliana Tudor, a atras atenția fanilor săi atunci când a postat o fotografie, pe o rețea de socializare, complet nemachiată.

Iuliana Tudor: „Adunăm strugurii și facem must!”

Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de ani, s-a prezentat în imagine fără îmbunătățirile oferite de machiaj, atrâng atenția tuturor prin frumusețea sa naturală.

Prezentatoarea s-a fotografiat atunci când aduna struguri pentru a face must, o activitatea care i-a încântat de internauții care apreciează natura și toate lucrările specifice toamnei.

Fanii Iulianei Tudor i-au apreciat frumusețea naturală și au fost încântați de faptul că aceasta se implică în astfel de lucrări de toamnă, asemenea adunatului strugurilor pentru a face must.

La descrierea fotografiei publicată pe Instagram, unde vedeta are mai bine de 70.000 de urmăritori, Iuliana Tudor le-a explicat fanilor ei în ce activitate este implicată: „Adunăm strugurii și facem must”, a spus aceasta.

Iuliana Tudor încurajează românii să se întoarcă la natură: "Adunăm struguri și facem must"

Internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa acestei fotografii, în care prezentatoarea era nemachiată, spunând că există frumusețe naturală și că ea este un exemplu perfect.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, împărtășind multe momente din viața privată cu urmăritorii ei, de la obținerea mustului, până la excursiile de familie.

Prezentatoarea se pregătește de un nou sezon al emisiunii Vedeta populară

Emisiunea prezentată la postul de televiziune națională, TVR 1, a ajuns la cel de-al șaptelea sezon, anunță fanatik.ro. Astfel, în această perioadă se desfășoară preselecțiile pentru sezonul următor, prezentat de Iuliana Tudor.

„Cei care vor să participe la preselecţiile sezonului şapte trebuie să demonstreze că ştiu folclor, că au voce şi dorinţa de a face publicul să se emoţioneze la muzica lor.

Pe lângă titlul de Vedeta populară, câştigătorul concursului va intra şi în posesia marelui premiu de 100.000 lei”, au declarat reprezentanții Televiziunii Române.

Emisiunea îi scoate în evidență pe românii pasionați de muzică populară, iar câștigătorul va primi un premiu de 100.000 de lei și titlul de „Vedeta populară”.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă