Descoperă

Mihai Voropchievici: runa pentru România și meteo din bătrâni octombrie 2021

Mihai Voropchievici: runa pentru România și meteo din bătrâni octombrie 2021
Mihai Voropchievici: runa pentru România și meteo din bătrâni octombrie 2021

Mihai Voropchievici, cunoscutul specialist în artele divinatorii, a anunța vremea lunii octombrie, conform învățămintelor Gromovnicului din bătrâni, pentru Antena3.ro.

Cum va fi vremea în octombrie

În 2021, luna octombrie ne va aduce vreme schimbătoare, conform spuselor lui Mihai Voropchievici. Specialistul în artele divinatorii s-a inspirat din reperele Gromovnicului din bătrâni.

Pe 4 și 5 este bine. Pe 6, 7, 8 și 9 în zona montană cade zăpadă. În schimb pe 10, iese soarele! Pe 11 va fi înnorat și mai frig. Pe 12 și 13 avem parte de zăpadă în anumite zone submontane și montane.

Dar pe 14 răsare soarele! Pe 15 – un nor. Pe 16, 17, 18 anumite zone din țară vor beneficia de ploaie dar nu o ploaie de toamnă, ci mai mocănească, spre iarnă. Din 20 până spre 23 vremea se mai îndulcește.

24, 25, 26 se îndreaptă vremea și e bine. Apoi, până pe 31, în anumite zone zăpada își face prezența, a susținut Mihai Voropchievici pentru sursa citată.

Mihai Voropchievici: „În luna octombrie trebuie să încercăm să ne relaxăm”

Mihai Voropchievici: runa pentru România și meteo din bătrâni octombrie 2021

Specialistul în numerologie a susținut că, în luna octombrie, trebuie să încercăm să ne destindem, să nu ne facem griji și să ne bucurăm. Acesta a extras runa pentru această lună, fiind o rună cu mesaj dublu.

„În primul rând, toți locuitorii să încercăm să ne relaxăm și să nu ne mai facem griji vizavi de cineva apropiat care, spre bucuria tuturor, se va bucura în perioada următoare de o sănătate excelentă.

Să sperăm că România noastră se mai îndreaptă un pic și să ne revenim la normal – dorința noastră și cu speranța runei”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici pentru sursa citată.

Runele sunt semne grafice ale scrisurilor vechi germanice. Astfel, există mai multe alfabete runice, unele dintre ele considerate cifre sau semne cu puteri magice.

Runologia este studiul alfabetelor runice și este considerată o latură a filologiei germanice. Cea mai veche rună descoperită până acum datează din anul 150 î.Hr.

Literele au fost înlocuite cu alfabetul latin, pe măsură ce creștinismul s-a împrăștiat în toată lumea.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă