Descoperă

A descoperit un ou gigant de găină în cuib. Ce surpriză se afla în interior – VIDEO

A descoperit un ou gigant de găină în cuib. Ce surpriză se afla în interior - VIDEO
A descoperit un ou gigant de găină în cuib. Ce surpriză se afla în interior - VIDEO

Un utilizator al rețelei de socializare TikTok a avut parte de o adevărată surpriză atunci când a găsit în cuibul găinilor un ou gigant. Proprietarul găinii a observat că una dintre exemplarele sale s-a chinuit să depună un ou o după-amiază întreagă, așa că a acordat o atenție deosebită acestui eveniment.

Oul cântărea 150 de grame

După ce a găsit oul gigant, proprietarul a hotărât să filmeze întreaga experiență pentru a o posta pe rețelele de socializare, iar rezultatul chiar a fost surprinzător. După ce au cântărit oul imens, de 150 de grame și l-au comparat în mărime cu un ou normal, proprietarul a decis că este vremea să îl spargă pentru a descoperi ce se află în interiorul acestuia.

Înregistrând demersul pas cu pas, persoana a spart cu grijă oul folosindu-se de un cuțit. Încă de la început s-a putut observa că oul avea o coajă foarte subțire, deși avea dimensiunea unui ou de gâscă, însă aparținea sigur unei găini. După ce coaja oului s-a crăpat, proprietarul a vărsat conținutul oului pe o farfurie, iar reacția familiei la vederea rezultatului a fost pe măsură.

În oul gigant se afla un albuș, un gălbenuș, așa cum se află în orice ou, însă surpriza a venit la apariția încă unui ou. Familia din jur a exlamat puternic, surprinsă de oul în ou, iar internauții au avut aceeași reacție.

Fenomenul oului în ou este destul de rar

Un specialist al Universității Veterinare a explicat că acest fenomen este destul de rar. Acesta a spus că nu înțelege cum s-a putut întâmpla asta și de ce primul ou nu a căzut normal. Teoria acestuia este că primul ou nu a căzut din cauza unui stres suferit de găină. În timp, coaja următorului ou s-a dezvoltat normal, cuprinzând și oul deja existent. Așadar, primul ou a fost introdus înapoi în sistemul găinii din cauza unei contracții, devenid parte din următorul ou format.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    1 Comment

    1. gaina asta e cam zburdalnica,sa cuplat cu un curcan,si a iesit 2 intr-unu.asa patesc daca au cocos comod

    Comments are closed.

    More in Descoperă