Descoperă

Video! O familie din Australia a avut parte de o mare surpriză de Crăciun. Ce au găsit în brad

Video! O familie din Australia a avut parte de o mare surpriză de Crăciun. Ce au găsit în brad
Video! O familie din Australia a avut parte de o mare surpriză de Crăciun. Ce au găsit în brad

Deși, de cele mai multe ori, suntem obișnuiți să vedem cei mai spectaculoși brazi de Crăciun în zonele mai reci ale lumii, o familie din Australia a reușit să prezinte internauților un brad cu totul și cu totul deosebit.

Fiecare familia încearcă să-și decoreze bradul cu ornamente cât mai speciale și mai originale, însă nimeni nu o poate întrece pe Amanda McCormick, din Australia de Sud.

Femeia a găsit un koala în brad

Pe lângă globulețele colorate și ornamentele sclipitoare, Amanda McCormick a descoperit un koala în bradul de Crăciun. Animalul ar fi intrat în curtea casei, agățându-se, bineînțeles, de cel mai aproape copac reieșit în cale.

După cum se poate vedea și în clipul pe care o agenție de știri din Australia l-a postat pe canalul său de YouTube, koala era foarte calm și se bucura de priveliștea oferită de bradul frumos împodobit.

Familia a anunțat imediat autoritățile care au venit în salvarea animalului, eliberându-l înapoi în sălbăticie în condiții de siguranță.

„La început am crezut că nu poate fi real, dar apoi s-a mișcat …mica creatură superbă”, a susținut aceasta.

Persoanele care au urmărit clipul au fost încântați să vadă un animal atât de simpatic, spunând în secțiunea de comentarii: „Cel mai frumos brad din lume!”

Un alt internaut a comentat, spunând: „Asta sigur e ceva ce nu vezi în fiecare zi!”

Koala nu sunt urși, sunt animale marsupiale

Știați că, de fapt, koala nu sunt urși. ci animale marsupiale, asemenea cangurilor? Deși au o înfățișare foarte dulce, asemănătoare cu a puilor de urși, femelele își țin puii în pungile de pe pântece.

Video! O familie din Australia a avut parte de o mare surpriză de Crăciun. Ce au găsit în brad

Din păcate, koala sunt pe cale de dispariție, deși sunt animale simbol pentru Australia. Numărul exemplarelor a scăzut drastic în ultimii ani din cauza urbanizării extreme, dar și din cauza accidentelor rutiere.

Koala își petrec o mare parte din zi dormind. Aceștia își rezervă energia necesară deplasării, fiind animale destul de lente, rămânând trezi doar câteva ore, în timpul nopții, atunci când nu este foarte cald.

De asemenea, koala sunt animale sociale și trăiesc în comunități foarte bine închegate. Fiecare animal are propriul copac, asemenea unei case, existând în fiecare zonă câte un mascul dominant.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă