Descoperă

Vecina i-a rupt florile din grădină, lăsându-i un bilet. Răspunsul femeii a fost apreciat de toți internauții

Vecina i-a rupt florile din grădină, lăsându-i un bilet. Răspunsul femeii a fost apreciat de toți internauții
hortensii,bilet

O femeie a reușit să impresioneze pe toată lumea prin răspunsul său adresat unei vecine care i-a rupt florile din grădină. Vecina care a intrat neinvitată în grădină și a luat câteva flori a lăsat un bilet prin care a povestit de ce a fost nevoită să recurgă la acest gest, iar răspunsul păgubitei a lăsat internauții cu ochii în lacrimi.

Vecina a lăsat un cadou pentru a-și cere scuze

Femeia ale căror flori au fost smulse a postat mesajul primit pe Facebook. Numele acesteia a rămas necunoscut, însă se știe că locuiește în Sydney’s Sutherland Shire. În plus, aceasta a postat și răspunsul pe care i l-a dat vecinei și a impresionat prin atitudinea sa.

Datorită mesajului, femeia a aflat că vecina sa nu a rupt florile din grădină cu intenția de a face rău sau de a-i strica grădina. Florile au fost folosite pentru buchetul de mireasă ale finei sale. Florăria unde fusese comandat buchetul original a încurcat comenzile, iar mireasa ar fi trebuit să rămână fără flori chiar în ziua nunții. Astfel, persoanele implicate au fost obligate să găsească rapid o soluție prin care să salveze situația.

flori grădină

Soluția a fost găsită atunci când grădina plină de flori superbe a femeii a apărut în calea lor, știind că trebuie să împrumute câteva fire. Totuși, pentru a nu lăsa impresia unei vandalizări, vecina a lăsat un bilet prin care îi explica proprietarului de ce a recurs la acest gest:

„Bună, vecina! Locuiesc pe strada de după colț, iar fina mea se căsătorește mâine. Din păcate, piața de flori este închisă și nu am reușit să facem rost de buchetul pe care mireasa și l-a dorit. Am sunat la ușă pentru a cere voie să tăiem trei hortensii din grădină, dar nu a răspuns nimeni.

Sper că nu vă deranjează, dar am luat trei fire de hortensii superbe și am lăsat această cutie cu bomboane de ciocolată ca răsplată. Vreau să știi că ne-ai salvat și că vei face ziua nunții de mâine un pic mai specială. Mulțumesc, Michelle.”

mesaj

Răspunsul femeii a uimit pe toată lumea

Posesoara grădinii nu a fost nici pe departe deranjată de gestul lui Michelle, iar răspunsul acesteia a fost extrem de blând. Aceasta a spus: „Puteți lua câte flori vreți, vă rog să mai tăiați câteva în cazul în care aveți nevoie – poate vă trebuie câteva pentru a decora mesele, luați câte doriți!”

Oamenii nu au întârziat să comenteze atunci când au văzut răspunsul femeii, susținând că este cel mai bun caz de umanitate. Unul dintre internauți a scris: „Atât de frumos! Aceste cuvinte m-au făcut să plâng. Ești o vecină minuntă!”

https://www.youtube.com/watch?v=iewrZwwGf3o&ab_channel=ChristineShanahan

Voi cum ați fi reacționat în cazul în care ați fi trecut prin aceeași situație?

Dacă ți s-a părut interesant acest articol, te invităm pe pagina de Facebook Agromedia.ro pentru mai multe discuții despre agricultură, trucuri și sfaturi pentru gospodari!

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă