Descoperă

Usturoiul nu trebuie consumat atunci cand te confrunti cu una dintre aceste boli

Usturoiul se clasifica printre legumele excelente care au proprietati uluitoare pentru sanatatea noastra. Acesta trateaza mai multe boli, incluzand racelile, ateroscleroza si bolile de rinichi.

Ba mai mult, acesta ajuta la consolidarea imunitatii, la indepartarea placii arteriale si regleaza nivelul de zahar din sange. Pe langa toate acestea, este eficient in indepartarea parazitiilor din corp.

Din nefericire, exista si situatii in care usturoiul nu trebuie consumat, precum cele de mai jos:

Usturoiul este un anticoagulant natural, astfel ca atunci cand se foloseste in combinatie cu alte medicamente anticoagulante poate cauza hemoragii necontrolate.

Cand iei orice tip de medicamente, nu este bine sa consumi usturoi. Acesta poate accentua efectele medicamentelor, cauzand diverse probleme.

Nu il consuma atunci cand te confrunti cu probleme ale ficatului, deoarece scade eficienta medicamentelor pentru aceasta boala.

Interactioneaza cu anticonceptionalele.

Atunci cand ai stomacul sensibil, nu este recomandat sa consumi usturoi, deoarece acesta poate irita mucoasa gastrointestinala.

Femeile insarcinate trebuie sa consume cantitati moderate de usturoi.

Usturoiul scade tensiunea, astfel ca daca tensiunea ta este deja una scazuta, evita sa mai mananci usturoi.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă