Știri Agricole

Unde se găsesc faimoasele mere Red Love, cu pulpa roșie și extrem de bogate în antioxidanți

Unde se găsesc faimoasele mere Red Love, cu pulpa roșie și extrem de bogate în antioxidanți
mere Red Love

Iubitorii de fructe din România au avut parte de o adevărată surpriză atunci când a fost prezentat pe piață mărul Red Love. Acest soi nu este doar extrem de bogat în antioxidanți, dar are și o apariție surprinzătoare. Pulpa roșie face mărul cu adevărat spectaculos, mai ales că, atunci când este tăiat pe jumătate, pare că am obținut două inimi roșii.

Beneficiile mărului Red Love

Cei douăzeci de ani necesari pentru a dezvolta soiul perfect al acestui măr stau la baza tuturor beneficiilor aduse de acesta. Specialiștii susțin că acest măr este rezultatul unei încrucișări a merișoarelor roșii, greu de consumat, și a unui soi de mere dulci. Astfel, mărul are un gust acrișor, fapt pentru care dăunătorii nu sunt atrași de el. În consecință, acest soi nu are nevoie de pesticide.

Încrucișarea cu merișoarele roșii a oferit mărului Red Love de 20 de ori mai mulți antioxidanți decât merele obișnuite. Are un gust acrișor, de fructe de pădure. Astfel, beneficiile acestui fruct, dar și apariția ieșită din comun, au adus soiul pe buzele tuturor. Mărul Red Love a început să fie din ce în ce mai cunoscut și apreciat și în România.

Unde se găsesc merele Red Love

Dacă la primele apariții pe piață, merele Red Love se găseau doar în Sebeș, într-o livadă de pomi fructiferi, posibilitatea cumpărăturilor online a oferit curioșilor șansa perfectă. Astfel, acest soi cu totul special, dar mult mai costisitor, se regăsește pe site-urile mai multor magazine online. Printre acestea, regăsim magazinul superlapte.ro unde prețul a în jur de cinci kilograme și jumătate de mere este de 60 de lei.

Un alt magazin unde merele Red Love pot fi comandate online este emag.ro, sau pe mega-image.ro. O altă sursă de unde vă puteți cumpăra soiul Red Love este agrodenmar.ro.

În cazul în care vreți să încercați să plantați un măr Red Love, puteți procupa un puiet de pe site-ul aiudplant.ro. Astfel, vă puteți crea propria livadă de pomi fructiferi.

Dacă ți s-a părut interesant acest articol, te invităm pe pagina de Facebook Agromedia.ro pentru mai multe discuții despre agricultură, trucuri și sfaturi pentru gospodari!

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.