Mai sunt doar câteva luni până la vară și cu siguranță vrei să te bucuri de o vacanță frumoasă, dar în același timp și accesibilă la preț. Anul trecut, însă și în acest an cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc este Eforie Nord. Turiștii români se pot bucura de experiențe de neuitat, însă și de prețuri mici.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță binemeritată, însă și la un preț accesibil, noi îți prezentăm cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Hotelurile de patru stele din Eforie Nord au un preț de cazare cuprins între 115-150 de lei de persoană, în timp ce în Mamaia hotelurile de patru stele au un preț mediu de 440 de lei de persoană.

Anul trecut, Eforie Nord a fost cea mai ieftină stațiune, însă și anul acesta turiștii se pot bucura de o vacanță destul de accesibilă la preț. Printre această stațiune se mai află și Venus, iar hotelurile de patru stele la care te poți caza costă între 220-240 de lei de persoană, în timp ce la cele de trei stele prețul este în jur de 200 de lei de persoană.

„Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi din acest motiv, pe alocuri, turiştii vor plăti mai mult. Unele hoteluri de 3 si 4 stele din staţiunea Venus, spre exemplu, vin cu preţuri cuprinse între 300 şi 330 de lei/ persoană pe noapte în regim de all inclusive”, a declarat Lucian Badîrcea, CEO IRI Travel, potrivit universul.net.

La unele hoteluri poți beneficia și de șezlonguri cu umbrelă pe plajele private, iar acestea pot fi folosite de cuplu sau familia respectivă pe toată durata vacanței.

Turiștii se pot bucura și de stațiunea Mamaia, acolo unde hotelurile de trei stele costă 250 de lei de persoană / noapte. În timp ce cele de patru stele prețul este de 440 de lei de persoană, iar cele de cinci stele costurile ajung și la 520 de lei de persoană.

În Jupiter, prețurile la hoteluri sunt între 155-170 de lei de persoană, iar la cele de patru stele prețul este de 250 de lei de persoană. Turiștii se pot bucura de vacanță de neuitat, însă și la prețuri accesibile.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă