Știri Agricole

Și-a găsit găina moartă dimineața, după ce a ouat un ou cât pumnul de mare! Și-a făcut cruce când l-a spart și a văzut ce era la interior: „Astă e semn necurat!”

Iată dovada că natura are capacitatea de a ne lua prin surprindere când ne așteptăm mai puțin.

Gary, un fermier american a avut surpriza să descopere că una dintre găinile sale, Gertrude, a ouat într-o dimineață un ou uriaș. Nu era prima dată când ouăle ei erau mai mari decât a celorlalte găini. Până acum, găina nu a avut probleme cu eliminarea ouălelor, dar acesta i-a fost fatal.

Curios să afle motivul pentru care oul „criminal” crescuse atât de mult, l-a dus în casă și a filmat momentul în care l-a spart. Spre uimirea sa, bărbatul a găsit în interior albuș, un gălbenuș, și încă un ou, cu tot cu coajă.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.