Descoperă

Român din Anglia, mesaj dur pentru prietenii de acasă: „Aici lucrez prin gheață, frig, zăpadă. Munciți cu mine aici ca să vă dau bere, de Crăciun, când mă întorc acasă?!”

Cosmin, un român plecat să munceasă în agricultură, în Anglia, le transmte prietenilor săi din România, care îl așteaptă de Sărbători să le facă o „cinste”, să-și pună pofta în cui, pentru că nu muncesc cot la cot cu el prin frig și zăpadă.

Cosmin este unul dintre miile de tineri care au plecat în Anglia pentru a munci cinstit și a aduna niște bani. Știa că nu îi va fi ușor, dar poate că uneori și-ar dori poate că povara muncii să nu fie atât de grea. Pentru că prietenii rămași acasă, poate la un trai mai comod decât al său, îl întreabă mereu când revine în România, pentru a le oferi o bere, Cosmin a hotărât să le răspundă acestora cât de greu câștigă el banii cu care vine, de sărbători, în țară. Tânărul s-a lăsat filmat la locul de muncă, ocazie cu care fiecare dintre apropiații săi a putut vedea în ce condiții dure lucrează, potrivit stiridiaspora.ro.

“Pentru prietenii mei, care, când o să vin acasă, îmi cer bere și suc. Ia uitați, fraților, aici! Munciți cu mine în așa ceva să vă mai dau eu vouă bere și suc?! Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere? Așa se muncește în Anglia: prin gheață, prin frig, prin zăpadă, prin orice. Și vin să vă dau vouă bere acuma, de Crăciun, când vin acasă?!”, este mesajul lui Ionuț Cosmin, un tânăr plecat la cules de varză în Anglia.
În scurt timp clipul a devenit viral pe rețelele sociale, adunând peste jumătate de milion de vizualizări.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă