O femeie a găsit o sticlă veche într-un lac și când a deschis-o a găsit un bilet în interior. Peste ce mesaj neașteptat a dat

03.09.2021
O femeie a găsit o sticlă veche într-un lac și când a deschis-o a găsit un bilet în interior. Peste ce mesaj neașteptat a dat

O femeie curăța geamurile unui nave atunci când a găsit în apele unui lac o sticlă veche, cu un bilet în interior. Când a citit mesajul scris pe hârtie, aceasta a luat imediat decizia să acționeze.

Jennifer Dowker, căpitan de vas, a decis într-o zi să curețe nava. Chiar în timp ce ștergea geamurile ambarcațiunii, aceasta a observat în ape o sticlă cu un bilet în interior. Ceea ce a citit pe hârtie a surprins-o din plin.

Era o zi obișnuită și, profitând de vremea frumoasă de afară, Jennifer Dowker a decis să curețe nava. Atunci când ștergea geamurile ambarcațiunii, femeia a observat ceva straniu plutind în apele lacului Huron din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Fără să stea prea mult pe gânduri și dornică să vadă despre ce este vorba, aceasta a luat din ape ceea ce părea să fie o sticlă de mici dimensiuni. Întoarsă pe vas, ea a deschis-o și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit în interior un bilet. Când a deschis hârtia, Jennifer Dowker a dat cu ochii de un mesaj complet neașteptat, ce i-a cam dat fiori.

„Persoana care găsește această sticlă este rugată să înapoieze biletul lui George Morrow din Cheboygan, Michigan. Să o înapoieze și să spună când a găsit-o. Noimebrie, 1926.”, scria pe hârtia din interiorul sticlei, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Michele a spus: “A fost un șoc total, dar, cunoscându-l pe tatăl meu, întotdeauna făcea lucruri mărunte… de exemplu, atunci când ne construiam subsolul, când a pus lambriurile și a pus un bilet în spatele lor. Știu că data de pe sticlă era 26 noiembrie, iar ziua lui de naștere era în noiembrie. Nu m-ar surprinde dacă a făcut asta chiar de ziua lui.”

Aceasta a ales să lase biletul și sticla femeii, pentru ca aceasta să poată să expună totul pe vasul său, pentru clienți și pasionați de aventuri pe ape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *