Știați că plantele de interior pot elimina poluarea și pot reduce dioxidul de carbon din casa dumneavoastră? Cu toate acestea, majoritatea populației este măcinată de modalitatea de a scăpa de mirosurile neplăcute din casă, deoarece încăperea poate fi acaparată de astfel de mirosuri de la fum, gătit, mucegai sau chiar și de la animalele de companie. Astfel, există plante care pot purifica aerul în mod natural și vă pot face casa să miroasă proaspăt și frumos, iar cel mai edificator exemplu ar fi dafinul. Acesta este o plantă care te scapă, cu siguranță, de mirosul neplăcut din casa ta!

Dacă doriți să purificați aerul din casă, atunci ardeți 2-3 frunze de dafin ascuțite în casă! Fumul și mirosul care provine din arderea frunzelor sănătoase va purifica aerul interior al casei tale, în doar 10 minute. În afară de asta, antioxidanții prezenți în frunzele de dafin îți vor aduce liniște sufletească.

Arderea frunzelor de dafin este o tradiție străveche despre care se spune că ajută în toate cazurile, de la anxietate și stres până la diabet și cancer de sân, deși dovezile științifice din jurul acestei metode lipsesc.

6 beneficii uimitoare pentru sănătate ale arderii frunzelor de dafin

Tratează diabetul. Consumul acestor frunze de dafin poate scădea nivelul de zahăr și îți poate îmbunătăți sănătatea inimii.

Reduce anxietatea. Frunzele de dafin conțin linalool, un compus cunoscut pentru tratarea anxietății.

Îmbunătățește sănătatea inimii.

Stimulează imunitatea.

Îndepărtează mătreața.

Previne insomnia.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă