Descoperă

Meteo din bătrâni pentru luna iulie 2024. Mihai Voropchievici: „Ne mai răcorim în perioada asta”

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna iulie 2024.

„Între 1-9 iulie, vremea este bună. Între 10 şi 14, vin ploile.

15-24, este bine, dar este luna lui cuptor. Tot în perioada asta, vine şi o ploicică şi ne mai răcorim.

25 iulie, este bine. Pe 26 şi 27, se înteţeşte vântul. Între 28 şi 31, vremea se îmbunătăţeşte.”, a spus numerologul.

Vremea în IULIE 2024

Regimul termic va continua să varieze de la o zi la alta. În Transilvania, va fi mai răcoros în perioada 16-19 iulie, când va ploua. În sud însă, temperaturile rămân în jurul valori de 30 de grade. Excepție va fi intervalul 8-9 iulie, când va mai fi un episod de caniculă accentuată, cu valori de 35-40 de grade, tot în sud.

Temperaturile se stabilizează după 20 iulie.

Vor fi ploi și furtuni în fiecare săptămână, cel puțin până la mijlocul lunii.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 29 iulie.

Vremea în săptămâna 1-7 iulie

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, mai ales în sudul și sud-estul țării. În regiunile vestice, valorile termice vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în regiunile estice și sud-estice.

În rest va fi excedentar, mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului.

Vremea în săptămâna 8-14 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 15-21 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 22-29 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, dar cu posibilitatea unui ușor deficit local, mai ales în zonele montane.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă