Agromedia

Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere „Florina”

Un soi rar și exotic de mere cunoscut sub numele de Black Diamond Apple crește la peste 3.000 de metri altitudine.

Aceste fructe extraordinare au atras atenția consumatorilor și experților din întreaga lume datorită culorii lor speciale și a proprietăților nutritive.

Deși merele sunt adesea asociate cu nuanțe de roșu, verde sau galben, Black Diamond Apple se deosebește prin coaja neagră şi lucioasă.

Această varietate rară de mere nu numai că încântă privirea, dar reprezintă şi o sursă bogată de nutrienți esențiali pentru sănătatea noastră. Medicii și nutriționiștii recomandă adesea consumul regulat de mere pentru beneficiile lor.

Merele sunt bogate în fibre, vitamine și antioxidanți, contribuind la întărirea sistemului imunitar.

Black Diamond Apple este originar din munții Tibetului şi crește la peste 3.000 de metri altitudine.

Coaja sa de culoare violet închis spre negru îl face să fie special. Acest măr are o pulpă crocantă și zemoasă.

Raritatea sa și procesul meticulos de cultivare este ceea ce îl face scump. Un singur măr poate ajunge să coste peste 100 de lei!

Black Diamond Apple nu este doar un fruct obișnuit, ci un simbol al rafinamentului.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia