Ești pasionat de flori, dar mai ales de tranadafiri?! Ei bine, noi îți dezvăluim că în România există o zonă unde găsești Raiul Trandafirilor, la propriu. Nu, nu glumim deloc, asta fiindcă vorbim despre cea mai mare grădină de trandafiri din Europa. Trebuie să mergi cel puțin o dată în acest loc magic!

România este cu adevărat o țară frumoasă, însă nu toată lumea poate spune asta, cel puțin nu până când nu o vizitează și explorează. Iată un loc care se află pe meleagurile românești iar totodată este unul unic în Europa!

Ei bine, sunt mulți români care aleg să plece departe de România în vacanțe, fără a ști însă minunile ce se ascund pe teritoriul țării noastre și pentru care străinii ar fi gata să plătească sume mari de bani.

Pe lista minunățiilor și locurilor rare din lume se numără și Rozariul „Eutopia Gardens”, una dintre cele mai frumoase locații pentru turiștii aflați în căutarea unui loc liniștit. Colorat și cu o mulțime de trandafiri în zonă, nu ai cum să nu te destinzi și să nu te simți bine aici.

Este un loc de-a dreptul mirific, unde poți să îți încarci bateriile alături de cei dragi, dar totodată să vezi și numeroase soiuri de trandafiri cu care o să-ți delectezi nu doar privirea, ci și simțurile olfactive.

Nu, nu trebuie să eziți, astfel că oricând ești în trecere prin Arad, trebuie neapărat să cauți aceast loc unic în Europa și să îl vizitezi. De asemenea, pentru a îți stârni și mai mult curiozitatea îți spunem că apariția trandafirilor se presupune că au în jur de 35 de milioane de ani.

Mai mult decât atât, tot despre acest loc putem spune că cuprinde și arbori și flori, fiind realizat între anii 2002 respectiv 2012 în județul Arad, comuna Vladimirescu mai exact în satul Mândruloc. Amenajarea se întinde pe o suprafață de circa 25,5 hectare, iar în ziua de astăzi cuprinde peste 3.000 de specii de trandafiri aduși din întreaga lume, astfel că dacă ești un pasionat, este imposibil să nu vizitezi această zonă.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă