Fenomen miraculos pe platoul munților Bucegi. În fiecare an, pe 28 noiembrie, zeci de oameni vizitează locul

09.11.2021
Fenomen miraculos pe platoul munților Bucegi. În fiecare an, pe 28 noiembrie, zeci de oameni vizitează locul

Platoul Bucegi este este podiș înalt, cu altitudini cuprinse între 1600-2400 m, în munții Bucegi, un loc extrem de apreciat de turinști datorită Sfinxului.

Sfinxul este un megalit antropomorf, format datorită eroziunii eoliene, numit astfel prin asemănarea sa cu un cap uman, cu precădere a unui sfinx egiptean. Sfinxul din Bucegi măsoară 8 metri în înălțime și 12 metri în lățime.

Fenomen miraculos în luna noimebrie

Conform localnicilor, o singură dată pe an, în luna noiembrie, pe data de 28, soarele apune peste munţi, formând o piramidă magică care ar avea puteri miraculoase asupra persoanelor care se află în acel loc.

Oamenii care stau la poalele muntelui și au probleme de sănătate, sunt vindecați în mod miraculos de puterea Sfinxului atunci când apune soarele. Zeci de oameni cred în această forță vindecătoare a Sfinxului și așteaptă nerăbdători ziua de 28 noiembrie.

Fenomen miraculos pe platoul munților Bucegi. În fiecare an, pe 28 noiembrie, zeci de oameni vizitează locul

Conform muntii-bucegi.ro, piramida formată la apusul soarelui apare doar celor care cred în puterile vindecătoare ale Sfinxului. Oamenii simt o senzație de calm profund, de putere pentru viitor și optimism.

Atunci când soarele apune, persoanele doritoare stau la baza Sfinxului, atingându-l ușor și rugându-se neîncetat. Astfel, totul se petrece în liniște și într-o stare permanentă de meditație.

Oameni din toată lumea vin la Sfinxul din Bucegi

Puterea incredibilă a piramidei formate la apusul soarelui pe data de 28 noiembrie a ajuns la urechile oamenilor din întreaga lume. Conform sursei citate, la poalele muntelui nu se află doar români, ci și oameni veniți din America sau India.

Acești oameni veniți din toate colțurile lumii, se simt mult mai bine după călătoria pe platoul Bucegi. Mai mult, unii dintre ei se întorc an de an pentru a mulțumi spațiului pentru calmarea afecțiunilor.

Astfel, oamenii cred cu adevărat în forța miraculoasă a piramidei formtă la apusul soarelui pe platoul munților Bucegi și se roagă în liniște pentru sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *