Au trecut deja zece ani de când Ghiță, un cioban din Sibiu, a făcut furori în România după ce a apărut într-o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă. Viața lui, înainte simplă, s-a schimbat complet, ajungând să fie invitat la emisiuni TV și la evenimente.

Ghiță, cel mai cunoscut baci al României

În prezent, deși nu mai apare atât de des în atenția publicului, Ghiță Ciobanul este un om împlinit, fiind căsătorit și având doi copii. În anii în care au trecut, acesta nu a fost lipsit de momente grele, fiind implicat într-un dosar legat de corupție.

Iubirea lui pentru animale a rămas un element important în viața sa, fiind, în continuare cioban. În plus, acesta s-a implicat într-o Asociație care are ca scop protejarea animalelor.

“Chiar dacă mai este puțin până atunci, eu am ales să muncesc. Acum sunt la fermă la oile mele și am grijă de ele. Ferma este într-o comună între Cluj și Zalău. Asta este. Nimeni nu îți dă bani dacă nu muncești. Reclamele unde am apărut, în urmă cu ceva ani, m-au ajutat să devin cunoscut, este adevărat, recunosc asta, dar faima pe care am căpătat-o nu m-a făcut să mă schimb.

Sunt în continuare cioban la oi, acum sunt și președintele unei asociații care luptă pentru binele animalelor și tot așa. Nu mă las!”, a decalarat Ghiță Ciobanul într-un interviu pentru Click.ro.

Ce-și dorește Ghiță de la noul an

Întrebat despre modul în care i-a afectat faima viața, Ghiță a susținut că nu este deloc schimbat. Chiar în anul în care au apărut reclamele, Ghiță s-a căsătorit cu Andreea, femeia care, între timp, i-a dăruit doi copii frumoși, pe Andrei și pe Georgi. Nunta lor a fost una tradițională, iar petrecerea a avut loc la Căminul cultural din localitate.

De asemenea, dorințele sale pentru anul 2023 sunt legate de cele mai importante lucruri în viață: sănătate, familie și bunătate.

„Vreau ca anul care urmează să îmi aducă sănătate, liniște sufletească, bucurii în suflet și în casă precum și spor mie și familiei mele. Îmi mai doresc un lucru, anume ca toată lumea să fie mai bună, că tare ne-am mai înrăit. Nu este bine așa cum suntem. Trebuie să fim mai buni și mai blânzi”, a susținut Ghiță pentru sursa citată mai sus.

Cel mai cunoscut baci al României își continuă ativitatea preferată la ferma sa aflată într-o comună dintre Cluj și Zalău.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    More in Descoperă