Există o vorbă care spune că românul s-a născut poet, iar viața de zi cu zi nu încetează să o dovedească. Cum a încercat un bărbat din București să vândă leuștean uscat. Povestea negustorului a devenit virală!

Se spune că mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește nimic și dacă nici românul nu știe cum să o facă, atunci cine? Aproape în orice situație, românul se descurcă, mai în glumă, mai în serios, negustorii din piețe pun la bătaie tot ceea ce au mai bun. Pe lângă marfa de calitate, unii dintre ei ar face aproape orice pentru a nu rămâne neobservați.

Un negustor din București a reușit să atragă privirile trecătorilor și să aducă zâmbetul pe buze celor care au citit cum îndeamnă femeile să cumpere leuștean. Pentru doar 6 lei/legătură, bărbatul se adresează, în special, femeilor și lasă la aprecierea acestora cu ce scop doresc să folosească leușteanul uscat.

”Leuștean uscat. Bun penru femei! Ori rămân gravide, ori nu rămân gravide. Depinde de ceea ce vor ele”, este mesajul prin care negustorul își atrage cumpărători.

Adrian Ioan
Adrian Ioan are o experienta de peste 10 ani in presa online, lucrand in prezent ca editor la publicatia huff.ro. A realizat stiri in regim breaking news, materiale exclusive si interviuri, fiind colaborator Agromedia de la infiintarea proiectului.

You may also like

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Descoperă