Descoperă

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în doar șapte luni

Mulți români s-au îngrășat în perioada pandemiei mai mult decât și-ar fi dorit. Motiv pentru care Lidia Fecioru a povestit, la Antena 3, care este dieta care a făcut minuni în cazul ei și cum reușește să se mențină după ce a slăbit 30 de kilograme.

”Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta.

Kilogramele în plus sunt foarte importante, odată ce le pui cu vârsta și rămâi cu ele, trebuie să fii foarte atent să le dai jos.

Eu am ținut un regim disociat, mâncând orice, dar mâncându-le ordonat. Chiar având cinci – șase mese pe zi. Pentru că era foarte important să îmi amăgesc mintea. Să îi spun creierului că i-am dat mâncare, și atunci el procesează.

Eu îmi făceam ceai de fructe ca să colorez apa în roșu. Măcar să nu o beau albă”, a povestit râzând Lidia Fecioru, la Antena 3.

”E foarte important să pui modelarea corporală puțin în ordine, altfel mușchii se lasă, pentru cei care nu fac gimnastică, sport… Eu sunt o sedentară. Și atunci mi-a prins foarte bine această modelară corporală, nu foarte mult timp, doar atât cât a trebuit să se strângă pielea”, a adăugat ea.

”Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler.

Lidia Fecioru a povestit întâmplarea care a ambiționat-o să slăbească de la 90 de kilograme la 62, într-un an.

”Muncind foarte mult, n-aveam timp să mănânc și mâncam o dată pe zi, nu mai mâncam altă dată. Dar mâncam mult.

Și atunci, mâncând foarte mult, mă îngrășasem. Aveam 62 de kilograme, după care m-am dus la 90. Când veneam de la serviciu, rupeam. M-am îngrășat în perioada de 38-40 de ani.

Când voiam să merg la o nuntă, soțul meu, pentru că m-am îmbrăcat cu o rochie așa, pe corp, mi-a zis: Tu nu vezi că arăți ca o vacă? Unde te-ai îmbrăcat așa? Și i-am zis: Măi, mă gândesc că vacă sunt pentru că stau cu tine.

Dar m-a ambiționat așa de tare, m-am pus pe regim. Toate regimurile posibile le-am băgat în unul. Și am slăbit într-un an de zile, am ajuns la 62 de kilograme înapoi și am divorțat”, a povestit Lidia Fecioru.

”M-am dus la nutriționist, obligatoriu, și am luat un regim disociat pe care l-am pus foarte bine, adică un an de zile eu nu am știut ce înseamnă acidulat.

Deși mi-a devenit un stil de viață, eu nici acum nu mănânc cartofi cu carne, n-ai să mă vezi.

Dacă mănânc la masă, eu mănânc doar cât încape într-un pumn, atât. Nici nu mai încape mai mult, pentru că, la un moment dat, mi se micșorase atât de mult stomacul încât eu mă săturam dintr-un polonic de ciorbă.

Am ținut acest regim disociat cu trei zile proteine animale, trei zile vegetale și trei zile doar orez cu legume.

Mi-a prins foarte bine. Vreau să spun că, după prima lună de ținut regim, aveam o energie de îmi venea să întorc munții”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă