Astăzi vă vom prezenta o metodă de menținere a cozilor de ceapă verde la fel de proaspete, suculente și aromate ca și pe timp de primăvară-vară.

INGREDIENTE:

cozi de ceapă;
sticle de plastic.

MOD DE PREPARARE:

1. Curățați și spălați foarte bine cozile de ceapă. Lăsați-le puțin să se scurgă.

2. Tocați ceapa mărunt, sau așa cum obișnuiți să o tăiați pentru mâncare.

3. Acum, puteți introduce cozile de ceapă în sticle. Puteți folosi orice fel de sticle doriți. Însă cele mai practice sunt acelea de formă pătrată, deoarece pot fi aranjate mai compact în congelator.

Cel mai important este ca sticla să aibă gaura de la capac mai mare, ca sa fie comod de introdus și de scos ceapa din ea. Astfel, transferați toată ceapa tăiată în sticle, încercând să nu o presați prea tare.

4. După ce ați umplut sticla, închideți capacul foarte bine și depozitați-o în congelator. Iar când veți avea nevoie, puteți scoate cât doriți și folosi la bucate.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.