Casa din chirpici, construită de un bărbat cu doar 900 de lei

03.10.2021
Casa din chirpici, construită de un bărbat cu doar 900 de lei

A transformat imposibilul in posibil. Asta a reusit Michael Buck, un fost profesor de arta, in prezent fermier englez, in varsta de 59 de ani, din Marea Britanie. Acesta a reusit ceea ce nu multi isi puteau imagina – sa construiasca o casa al carei pret sa fie mai mic de 200 de euro.

Pentru a construi casa, englezul a folosit doar materiale naturale, precum lutul sau resturi gasite in gropile de gunoi. Scopul sau a fost sa demonstreze lumii ca nu ai nevoie de „o viata” pentru a-ti construi o casa.

Peretii casei sunt realizati din chirpici, un amestec de var si rasina de plante, geamurile provin de la parbrizele unor vechi camioane dezmembrate, podeaua este adusa de pe un vas de transport, iar in semn de recunostinta, pe un perete, fermierul a scris numele tuturor celor care l-au ajutat in realizarea acestei constructii, inclusiv numele a 3 vaci care i-au furnizat materie prima, scrie rtv.net.

Casuta pare desprinsa din povesti. Are forma unei ciuperci, dispune de apa curenta datorita unui izvor care se gaseste in apropiere, insa este momentan lipsita de electricitate.

Surprinzator sau nu, casa si-a gasit un locatar. Este vorba de un fermier care isi plateste in fiecare luna chiria in… lapte.

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *