Agenția Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de cod galben de vânt puternic valabil pentru mai multe zone din țară.

Va fi valabilă până sâmbătă la ora 03.00.

Județele aflate sub acest cod galben sunt Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Mureș, Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, Caras Severin, Timișoara, Arad, Cluj, Bijor, Sălaj, Brașov, Covasna, Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui.

Vântul se va intensifica treptat, pe parcursul acestei nopți în Banat, Crișana și Maramureș, precum și în vestul Carpaților Meridionali, apoi și în Transilvania, Moldova și restul Carpaților Meridionali.

Va avea viteze în general de 55-65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de 80-110 km/h.

Anunț ANM de ultimă oră! Vremea se schimbă radical. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

Anul acesta vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în ultimii ani, în România. Specialiștii Accuweather au modificat prognoza meteo

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Agromedia