La 84 de ani, Irina Loghin are o energie de invidiat. Cântăreața păstrează o legătură strânsă cu fanii pe rețelele sociale, unde vorbește despre activitățile din gospodărie. Recent, ea s-a filmat în beciul casei, povestind despre prepararea vinului, iar postarea a adunat sute de comentarii.

Mai mulți fani au fost interesați de rețeta de must a Irinei Loghin. În fiecare toamnă, vedeta are grijă să își prepare elixirul cu un ingredient extrem de apreciat, și anume, hreanul.

„Dragii mei, gata mustul?
Mie mi-a ieșit un must foarte bun, parfumat!”, a scris ea în dreptul filmulețului. 

„Poftă bună! Felicitări! Nu am știut de hrean că se pune în must! Cât trebuie pus la o damigeană de 50 kg, Doamna Irina?, a întrebat unul dintre fanii ei.

„20 g de hrean!”, a răspuns cântăreața.

„Felicitări, doamna Irina.Jos pălăria pentru omul gospodar”, „Felicitări, sunteți minunată”, „Cu respect Regina Cântecului Românesc. Vă Iubim”, sunt doar câteva dintre comentariile de apreciere pe care le-a primit. 

Irina Loghin este foarte atentă la alimentație, lucru pe care l-a dezvăluit de fiecare dată când a avut ocazia. Nu consumă carne niciodată și spune că întotdeauna i-a fost milă de animale.

O alimentație sănătoasă și multă mișcare, acestea sunt secretele Irinei Loghin. Artista obișnuiește să se plimbe în parc în fiecare zi, chiar și atunci când are programate evenimente sau diferite apariții publice.  

„Nu, de când se sacrificau animalele la țară…era un chin pe mine. Mi-a fost milă, da! Și dacă tăia cineva o pasăre, cum se tăia pe atunci, în sărăcia prin care treceam , mâncam doar zeama, nu mâncam carne.Nu am fost niciodată carnivoră. Mâncam că nu aveam încotro. Așa, tot felul de zarzavaturi, cartofi. Îngrașă și cartofii”, a spus Irina Loghin în cadrul emisiunii La Măruță.

Ceaiul minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare zi: “Totul vine de la alimentație”

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Descoperă