Agromedia

Anul acesta vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în ultimii ani, în România. Specialiștii Accuweather au modificat prognoza meteo

Au mai rămas câteva săptămâni bune până la Crăciun, însă deja mulți se gândesc cum va fi vremea și dacă vom avea zăpadă în ziua Nașterii Domnului. Ei bine, meteorologii Accuweather au modificat prognoza și, potrivit informațiilor, anul acesta, vremea cum nu prea a mai fost în România, în ultimii ani, de sărbători.

Potrivit informațiilor transmise de meteorologii Accuweather, în acest an, de Crăciun, va fi zăpadă în multe zone din ţară, lucru care nu prea s-a mai întâmplat în ultimii ani.

Potrivit prognozei Accuweather, dacă în ultimii ani, în Capitală nu a nins aproape deloc, anul acesta lucrurile vor sta diferit. Meteorologii anunță că va ninge în Bucureşti în săptămâna ce precede Crăciunul, şi chiar și pe data de 25 decembrie, scrie antena3.ro.

Și în Constanța sunt anunțate ninsori în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi a Nașterii Domnului, pe 25 decembrie, iar temperaturile minime vor fi de minus 3 grade Celsius.

În Timişoara, în prima zi de Crăciun, nu sunt anunțate ninsori, dar va ninge înainte de 25 decembrie. Și în Braşov sunt prognozate ninsori şi lapoviţa în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi a sărbătorii, iar minima ajunge la minus 8 grade Celsius.

Primii fulgi de zăpadă au căzut deja, luna aceasta, pe Transfăgărășan! În urmă cu aproximativ două săptămâni, un strat de zăpadă s-a depus la altitudini mai mari, iar drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) din Brașov au fost nevoiți să dezăpezească.

Potrivit informațiilor, stratul de zăpadă depus a fost de 3 centrimetri grosime, iar la altitudini de 2.000 de metri, temperaturile au scăzut până la -2 grade Celsius.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia