Descoperă

A rămas fără cuvinte când a găsit oul ăsta gigant în cotețul găinilor. Când l-a spart și a văzut ce era în el și-a făcut cruce: ,,𝗔ș𝗮 𝗰𝗲𝘃𝗮 𝗻𝘂 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲!” 𝗨𝗶𝘁𝗲 𝗰𝗲 𝗮 𝗴ă𝘀𝗶𝘁 î𝗻ă𝘂𝗻𝘁𝗿𝘂

O femeie din Brazilia a descoperit un ou urias cu un alt ou in interior!

Maria Glória de Souza, o femeie in varsta de 64 de ani din Brazilia, si-a inceput o dimineata obisnuita cand a mers sa stranga ouale din cotețul găinilor. Cu toate acestea, ceea ce a gasit acolo a fost cu adevarat uimitor si a facut rapid inconjurul lumii. Femeia a descoperit un ou de dimensiuni uriașe, de trei ori mai mare decat ouale normale.

Bătrâna a arătat initial descoperirea membrilor familiei ei, dar a rămas total șocată când a spart oul și a descoperit un alt ou întreg, de dimensiuni normale, cu tot cu coajă, ascuns în interiorul oului urias. Descoperirea impresionanta a starnit interesul publicului larg si a fost rapid preluata de media din intreaga lume.

Femeia a declarat pentru presa locala: „Am mai văzut ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu gălbenușuri uriașe, dar așa ceva nu am întâlnit niciodată, de când mă știu”. Descoperirea sa a atras atentia presei internationale si a devenit rapid subiectul principal al discutiilor pe retelele de socializare. De la descoperirea sa, oul urias cu ou in interior a devenit un eveniment viral.

Unii oameni cred ca aceasta descoperire ar putea fi un semn de probleme la nivelul procesului de reproducere a pasarilor, in timp ce altii sunt de parere ca este doar o anomalie rara si interesanta a naturii.

Descoperirea Mariei a atras atentia lumii intregi, iar oamenii au inceput sa se intrebe cum s-a produs aceasta anomalie. Cea mai plauzibila teorie este ca oul urias a fost produs de o pasare care are probleme in procesul de reproducere si a pus doua oua in acelasi timp, unul fiind absorbit inainte de a fi eliminat. Acest fenomen este cunoscut ca dublarea oualor si apare de obicei la pasari precum gainile, curcanii sau ratele.

Cu toate acestea, cazul Mariei a ramas un subiect de discutie interesant si a aratat ca natura poate fi plina de surprize neasteptate si impresionante. Acest eveniment a reamintit oamenilor cat de frumoasa si fascinanta poate fi lumea naturala.

Maria Glória de Souza, o femeie in varsta de 64 de ani din Brazilia, a descoperit un ou urias de trei ori mai mare decat ouale normale

Oul urias a atras atentia publicului larg si a devenit viral pe retelele de socializare

Cazul Mariei a aratat ca natura poate fi plina de surprize fascinante

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă