Știri Agricole

A murit directorul DGDR. Anunțul APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a făcut un anunț tragic în cursul acestei zile. Florentina Tudor, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Nu se cunoaște exact cauza morții, dar cert este că femeia nu avea o vârstă înaintată.

A murit Florentina Tudor

APIA a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia răpusă de durere, care a pierdut prea devreme un membru important.

„Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei Florentina Tudor, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a anunțat APIA.

Mesaje de condoleanțe au venit și din partea ministrului Adrian Oros și colegii din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care și-au exprimat un ultim gând la adresa femeii decedat înainte de vreme.

Colegii spun despre ea că a fost un profesionist, care și-a făcut mereu treaba așa cum trebuie în domeniul în care activa și empatiza cu toate problemele pe care le întâmpina în misiunea sa în favoarea mediului.

You may also like

Comments are closed.