Descoperă

Planta-minune care vindecă peste 150 de afecțiuni. Unde o putem găsi

Există o mulțime de planete care fac minuni cu proprietățile pe care le au. Printre ele se numără și rostopasca, cunoscută și sub denumirea populară de iarbă de negi sau negelariță. Această plantă este ușor de recunoscut, fiind de culoare galbenă și se găsește în multe locuri.

La ce ajută rostopasca

Rostopasca sau iarba de negi ori negelarița, așa cum mai este denumită în termeni populari, este una dintre cele mai bune plante medicinale. Este folosită pentru multe probleme și medicii spun că ar fi vorba despre peste 150 de afecțiuni pe care le poate trata.

Preparatele ce au în compoziție rostopască au acțiune: Antispastică,Analgezică; Antiseptică; Antibacteriană; Antioxidantă; Cicatrizantă; Antitumorală; Regenerantă; Antivirală; Duretică; Diaforetică; Expectorantă.

Dacă aveți probleme cu stomacul, crampe, greață sau vărstături, puteți consuma ceai de rostopască timp de patru săptămâni și toate aceste probleme se vor ameliora sau chiar vor dispărea. Înainte de toate, consultați un medic și vedeți ce spune despre acest tratament naturist.

Această plantă este foarte bună și pentru ficat. Consumul acestui ceai ajută la grăbirea vindecării și la eliminarea mai rapidă a simptomelor de hepatită B sau C și chiar a celei provocate de excesul de alcool.

Rostopasca tratează negii

Rostopasca a fost dintotdeauna celebră pentru faptul că vindecă negii. Pentru un efect rapid și sigur, se aplică sucul plantei direct pe porțiunea de piele afectată. Se aplică de 2-3 ori pe zi, timp de maxim 7 zile.

În cultura populară, rostopasca mai este cunoscută și sub denumirea de gălbinare, hilindunea, iarba-rândunelei, mac sălbatic, măselariţă, negeloasă, scânteiuţă sau buruiană de cele sfinte.


You may also like

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Descoperă