A murit Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România

20.05.2021
A murit Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România

Adrian Rădulescu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi fermieri din România. El s-a prezentat ieri la spital şi a fost internat direct la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja în stare gravă. Organele i-au cedat rând pe rând, spune România TV şi a ajuns la spital când era deja prea târziu. 

Fermierul Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultura în 1983 în cadrul USAMVB, de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă la IAS Mogoșoaia.

În intervalul 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București

Din 1991 Rădulescu a trecut în privat până în 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Tăriceanu. Demn de menționat e că între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului. De asemenea a fost și președinte al LAPAR, secretar de stat și consilier prezidențial, scrie agrointel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *