Descoperă

7 plante care aduc energie pozitivă în casa ta – Cumpără măcar una și vei vedea diferența

Pe lângă faptul că sunt un element de decor pentru locuință, birou și alte spații, multe plante sunt considerate foarte bune filtre de energie care alungă negativitatea și atrag energii benefice. Potrivit experților, anumite plante au o capacitate puternică de a atrage energie pozitivă, bunăstare și pace.

Cactusul

Se crede că această plantă alungă invidia, răutatea și ipocrizia din spațiul în care este ținut și absoarbe undele electromagnetice dăunătoare, emise de aparatele de uz casnic.

Menta

Menta este cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare însă este folosită și pentru protejarea de vrăji și invidie. Oferă un sentiment de pace și, potrivit unora, atrage prosperitate.

Bambusul

Este una dintre cele mai populare plante care aduce o notă modernă și sofisticată casei. Așa-numitul „bambus norocos” atrage energia pozitivă și se crede că încurajează creșterea și dezvoltarea, întreține viața și puritatea sufletească. Această plantă atrage liniștea, pacea interioară și calmul.

Iasomia

Se crede că iasomia aduce prosperitate și fericire în relații, motiv pentru care este numită și „planta cuplului”. Se recomandă păstrarea iasomiei în dormitor sau în locuri unde cuplul își petrece cea mai mare parte a timpului, pentru că ajută la consolidarea sentimentelor de dragoste și întărește relația pe plan spiritual.

Rozmarinul

Rozmarinul se folosește din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale medicinale. Mai mult, se spune că atrage dragostea și fericirea. Se recomandă să se țină o plantă în ghiveci sau chiar semințe în săculețe puse în diferite locuri ale casei pentru a atrage cât mai mulți oameni loiali.

Crizantema

Crizantema este o plantă deosebit de frumoasă care adaugă o notă de eleganță și prospețime în orice spațiu. Se recomandă în special pentru locurile în care există mereu tensiuni și certuri, deoarece îmbunătățește dispoziția și are efect relaxant.

Aloe Vera

Este una dintre cele mai utilizate plante medicinale însă, pe lângă proprietățile sale terapeutice, Aloe alungă energia negativă, invidia și ghinionul și atrage vibrațiile pozitive și prosperitate. Potrivit unei credințe interesante, atunci când planta se dezvoltă armonios și este viguroasă înseamnă că atrage noroc iar dacă se ofilește înseamnă că a absorbit multă energie negativă.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă