Vremea din ultimele zile a fost una neobișnuit de caldă, în special în zonele de sud și de est ale țării. Temperaturile au ajuns în jurul valorii de 30 de grade, iar dacă nu am fi știut că deja ne apropiem de noiembrie, am fi putut avea impresia că ne aflăm în mijlocul verii! Acum, meteorologii ne anunță cât timp ne mai putem bucura de vremea frumoasă.

După cum am observat cu toții, vremea din ultimele zile a fost una neobișnuit de caldă, în special în zonele de sud și de est ale țării. Temperaturile din acest weekend au ajuns în jurul valorii de 30 de grade, iar dacă nu am fi știut că deja ne apropiem de noiembrie, am fi putut avea impresia că ne aflăm în mijlocul verii! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, meteorologii ne anunță cât timp ne mai putem bucura de vremea caldă.

Astăzi, de exemplu, 23 octombrie, temperaturile din termometre continuă să fie peste normalul acestei perioade. Mai ales în zonele de sud și de est ale României, experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne avertizează că vremea va fi una deosebit de caldă. Cerul va fi variat, iar doar în sud-est și în zona de munte ne putem aștepta la ploi izolate. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 29 de grade, iar în Capitală ne putem aștepta la 27 de grade, în timp ce minimele din București se vor situa între 8 și 11 grade.

Mâine, lucrurile vor rămâne, în mare parte, neschimbate. În București vom avea maxime de 24-26 de grade, iar, pe alocuri, ne putem confrunta cu ceață, dimineața. Cu toate acestea, începând de miercuri, lucrurile se schimbă. În vestul, centrul și nordul țării vom avea ploi cu caracter de aversă, pe arii extinse, iar, trecător, pot apărea și descărcări electrice.

Cu toate acestea, temperaturile rămân deosebit de calde, fiind vorba despre maxime cuprinse între 18 și 29 de grade. Iar în privința minimelor, ne putem aștepta la valori între 8 și 18 grade.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Agromedia