Agromedia

„Vând cireșe cu 2 lei kilogramul” Anunțul viral al unui român. Acesta are, însa, o singură condiție pentru cumpărători

Vestea cum că Paul vinde cireșe la 2 kilogramul a stârnit o mare curiozitate în mediul online, însă acest anunț este, din păcate, doar o glumă, deoarece pomul fructifer este la el în grădină.

„Vând cireșe cu doar 2 lei/kilogram. Da, ați auzit bine. 2 lei kilogramul. Singura condiție e că trebuie să veniți să vi le culegeți singuri. Copacii sunt foarte încărcați.

Dacă doriți, lăsați-mi un mesaj sau trimiteți postarea aceasta cuiva care vrea cireșe la cel mai bun preț din România, atenție.

Ia uite, ia uite ce de-a cireșe și e plin tot copacul.

Mama mia, n-am văzut niciodată așa multe cireșe. Deci s-au copt cireșele, ia uitați cum stau cireșele la mine, zici că-s struguri din ăia de masă. Ați mai văzut așa copac încărcat cu cireșe? Oameni buni, înseamnă că anul ăsta am fost mai bun, am mers mai des pe la biserică,” a spus Paul Tipos pe contul său de TikTok.

@paul.ionut.tipos

Cele mai bune Cireșe din România

♬ original sound – PAUL TIPOS

Din păcate, anunțul românului nu ar fi putut fi decât o glumă, deoarece cel mai mic preț la cireșe la momentul actual este echivalentul prețului unui gram de aur. Spre exemplu, în piețele din Constanța, oamenii se mulțumesc doar cu privitul.

„Ne mulțumim cu privitul, înghițim în sec și mergem mai departe”, a declarat un constănțean, potrivit replicaonline.ro.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia