Agromedia

Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Județele vizate de alerta ANM

Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii, pentru localități din mai multe județe.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, 24 mai, o atenționare cod portocaliu de ploi torențiale pentru localități din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin.Potrivit ANM, este cod portocaliu în localitățile Beliu, Craiva, Cermei, Hășmaș, din județul Arad, până la ora 17.00.

Se vor semnala averse torențiale care vor acumula peste 35…45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni medii.

În județul Timiș, vizate de aversele torențiale sunt localitățile Tomești și Fârdea.

În județul Caraș-Severin sunt sub cod portocaliu localitățile Reșița, Târnova și Ocna de Fier.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia