Știri Agricole

Udați plantele de interior cu asta – înfloresc ca în poveste! Rezultatul impresionează! Apă de ceapă!

Nu mai aruncati cojile de ceapa caci ele sunt un excelent ingrasamant organic ,bio si natural. Cojile de ceapa sunt bogate in minerale precum calciu, magneziu, potasiu , fier si cupru. Cuprul este cunoscut pentru capacitatea lui de a neutraliza unele bacterii si ciuperci, care provoaca boli grave legumelor si florilor.

Cojile de ceapa – un excelent ingrasamant natural

Exista doua metode de a folosi cojile de ceapa:

-la prima , se pune niste apa la fiert, cand fierbe se adauga cojile de ceapa,se lasa sa fiarba 2 minute, se opreste focul si se acopera. Se lasa pana se raceste si se pot folosi.
-a doua metoda , se pun cojile intr-un vas sau o galeata se acopera cu apa, si se lasa pana a doua zi.

Solutia se poate dilua cu apa, in procent de 1:1 sau se poate folosi concentrata. Se toarna la radacina legumelor sau a florilor, o data pe saptamana, conform petunia.ro.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.