Descoperă

Sute de biluțe negre au apărut în casa unei femei. Ce erau de fapt

Adevărul din spatele sutelor de „bile negre” găsite într-o casă din Australia este, în sfârșit dezvăluit. Un expert a dat un avertisment șocant despre ele.

Kathy Ebert, un entomolog de la Universitatea din Queensland, a declarat pentru Daily Mail Australia că ea crede că micile bile negre sunt ouă de molii.

‘Dacă va aștepta câteva zile, probabil că va vedea omizile eclozând’, a avertizat Dr. Ebert.

‘Moliile pot depune grămezi de ouă, așa că, dacă a fost prinsă în cucuie pentru câteva zile, ar fi putut depune sute peste tot’, a spus ea.

O mamă australiană a rămas nedumerită de „bilele negre înfiorătoare” care au apărut în căsuța copiilor ei după ce a fost lăsată închisă timp de trei zile.

Misterul bilelor negre sferice i-a nedumerit joi pe membrii unui grup de entomologi amatori de pe Facebook.

Mama a spus că a găsit o molie în căsuța de joacă și a întrebat dacă nu cumva ar putea fi ouă – dar iubitorii de insecte din grup au respins ideea.

‘Se pare că cele postate nu se lipesc de nimic. Nu sunt sigură că moliile depun peste o mie de ouă care nu au cum să rămână depuse pe ce au fost depuse’, a spus o femeie.

‘Sunt o mulțime de ouă pentru o singură molie’, a spus o alta.

Mulți au refuzat să creadă că bilele provin de la o ființă vie și au susținut că sunt din interiorul unei jucării.

Dar mama a rămas fermă și a sfârșit prin a stropi bilele negre cu insecticid.

‘Ai avea nevoie de o lupă pentru a vedea și a identifica ouăle de căpușă, nu le-am mai văzut până acum și chiar și atunci ar fi mici. Nimfele de căpușe sunt abia vizibile cu ochiul liber’, a spus un specialist care a comentat de asemenea la postarea femeii.

Din fericire, familia din Australia a reușit să se debarseze de sutele de ouă de insecte din casă fără ca acestea să eclozeze.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă