Știri Agricole

Satenii dintr-o comuna din Gorj, cu gura cascata. Ce au vazut dupa gardul unui vecin intrece orice imaginatie

Un tânăr din Gorj a creat o casă inedită, care va deveni loc de pelerinaj pentru multă lume, în perioada următoare. Este vorba despre o casă construită cu susul în jos, în comuna Bumbeşti Piţic, sat Poienari, foarte aproape de Pădurea Colorată şi care, începând de weekendul trecut a fost deschisă vizitatorilor. Momentan, poate fi admirată doar la exterior, însă realizatorul proiectului îşi doreşte ca în scurt timp să finalizeze și interiorul căsuței. Obiectul turistic este unul unic în România.

„Ți-ai imaginat cum ar fi dacă ai sta într-o casă care, practic, este cu susul în jos? Noi am trecut la fapte și am construit o astfel de locuință, pe care vă invităm începând de duminică, 08.11.2020, să o vizitați la adresa Comuna Bumbesti-Pitic sat Poienari strada Dumbrava mica Nr 1 jud Gorj , aproape de Pădurea Colorată. Menționăm că, momentan, poate fi admirată doar la exterior, ne dorim în scurt timp să finalizăm și interiorul căsuței.

La o primă vedere această casă pare să fi fost întoarsă cu susul în jos de o tornadă puternică. În realitate, a fost construită intenționat astfel și gândită ca o atracție pentru turiști, totul pornind de la o vizită în Turcia, unde, am rămas plăcut surprinși de această idee trănzită, neobișnuită. Obiectul turistic, unic în România, își deschide porțile pentru primii vizitatori începând de mâine. Vă așteptăm cu drag!”, a anunţat proprietarul căsuţei inedite.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    1 Comment

    1. Acest tip de casa se gaseste si in Anglia. Nu numai in Polonia si Austria.

    Comments are closed.