Descoperă

Remediul natural care curăță colonul și scade tensiunea. Se consumă dimineața

Remediul natural care curăță colonul și scade tensiunea. Se consumă dimineața
Remediul natural care curăță colonul și scade tensiunea. Se consumă dimineața

Unele dintre cele mai bune remedii naturale se consumă în perioada dimineții. Pentru a avea o zi cât mai productivă, trebuie să oferim organismului vitamine și minerale, iar băutura formată din suc de lămâie, cidru de mere și piper cayenne este metoda perfectă.

Cum se prepară

Pentru acest remediu natural, veți avea nevoie de:

  • 350 ml de apă calduță (nu fierbinte)
  • sucul de la o jumătate de lămâie
  • 2 linguri de oțet de cidru de mere
  • un vârf de linguriță de piper cayenne
  • o linguriță de miere de albine (opțional)

Toate ingredientele se amestecă foarte bine și se consumă dimineața, pe stomacul gol, înainte cu jumătate de oră de micul dejun. Acest remediu natural este recomandat persoanelor care se luptă cu kilogramele în plus, fiind un mod sănătos de a curăța colonul.

Băutura ajută la îmbunătățirea digestiei, datorită faptului că ajută colonul să absoarbă mai bine nutrienții. De asemenea, ajută la echilibrarea lichidelor din organism, susținând, astfel, sistemul limfatic.

Ajută la scăderea tensiunii arteriale, controlând nivelul colesterolului și al trigliceridelor. În plus, ajută la detoxifierea ficatului, eliminând toxinele din organism.

Unul dintre cele mai importante beneficii se adresează persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Acest fapt este datorat conținutului de pectine din lămâie care scad apetitul. Oțetul din cidru de mere ajută la scăderea apetitului și este foarte util pentru a nu reține apă în organism.

Amestecul mai are rolul de a echilibra nivelul acid și cel alcalin din organism. În cazul în care ph-ul este mai acid decât alcalin, atunci pot apărea stări de oboseală, amețeli, luare în greutate, cancer, diabet sau boli de inimă.

Remediul natural care curăță colonul și scade tensiunea. Se consumă dimineața

Beneficiile ingredientelor

Lămâia

Sucul de lămâie este un antioxidant puternic, datorită conținutului de vitamina C. În acest fel, sucul de lămâie protejează imunitatea, iar conținutul de potasiu ajută la stimularea și protejarea creierului.

Piperul cayenne

Piperul cayenne este foarte des consumat pentru calitatea sa de a arde grăsimile. Acesta suprimă apetitul și grăbește funcționarea metabolismului.

Oțetul din cidru de mere

Oțetul din cidru de mere este bogat în vitamine, minerale și enzime care reduc senzația de balonare și ameliorează senzația de foame.

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă