Casa și Grădină

Produse inedite pentru meșteri și gospodari, săptămâna viitoare la Lidl

Produse inedite pentru meșteri și gospodari, săptămâna viitoare la Lidl
Produse inedite pentru meșteri și gospodari, săptămâna viitoare la Lidl

Lidl, unul dintre cei mai populari retaileri din România, va avea din nou o ofertă bogată de produse pentru meșteri, gospodari și pasionații de proiecte de tip DIY.

Compania va vinde o priză de perete cu două porturi suplimentare USB (5 V, 2.8 A) la prețul de 40 de lei. Produsul va beneficia de garanție de trei ani.

Totodată, un reflector LED Parkside va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Dispozitivul are putere de 10 W, oferă intensitate maximă a fluxului luminos de 910 lumeni, are cadru de oțel și cablu cu lungime de 3 metri. Reflectorul benficiază de protecție la praf și apă (certificare IP65).

Inedită va fi mașina de măturat Parkside pe care o va oferi Lidl. Aceasta va costa 249 de lei și va putea fi folosită pentru strângerea și colectarea frunzelor, rumegușului sau a ierbii tăiate. Dispozitivul folosește perii rotative cu înălțime reglabilă. Mașina, pliabilă, poate fi folosită pe gazon, pavaj sau asfalt. Sacul de care dispune are capacitate de 103 litri.

La Lidl va putea fi găsită, de asemenea, o suflantă cu aer cald și afișaj digital, la prețul de 119 lei. Fluxul de aer cald este reglabil, în cinci trepte, iar temperatura oferită este cuprinsă între 50 și 650 de grade Celsius. Cantitatea de aer este cuprinsă între 250 și 500 de litri/minut. Aparatul are putere de 2.000 W, cablu cu lungime de 4 metri și dispune de display LCD. În cutie vor fi incluse și o serie de accesorii pentru dispozitiv.

Toate produsele prezentate vor ajunge în magazine luni, 1 noiembrie.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.