Trucuri și sfaturi

Planta care taie instant pofta de mâncare!

Planta care taie instant pofta de mâncare!
Planta care taie instant pofta de mâncare!

Este unul dintre cele mai folosite condimente, însă puţini ştiu că rozmarinul îţi vine în ajutor în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Rozmarinul ajută la scăderea în greutate datorită capacităţii de descompunere a grăsimilor şi de reducere a poftei de mâncare. Dacă vrei rezultate rapide, bea ceai de rozmarin. Trebuie însă să ştii că această dietă este recomandată doar pe un termen scurt.

Ceaiul de rozmarin se prepară dintr-o linguriţă cu vârf de plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. Cura este de 7 zile.

Pe lângă puterea lui de a tăia pofta de mâncare, ceaiul de rozmarin accelerează tranzitul intestinal, fortifică organismul slăbit, încetineşte procesul de îmbătrânire şi este energizant. De asemenea, calmează tulburările gastrice şi ajută funcţionarea optimă a ficatului.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.