Vizită neașteptată a ministrului Agriculturii, Petre Daea, la canalul de irigații de la Mehedinţi.

Petre Daea a mers la șantier și a verificat stadiul lucrărilor de modernizare care au început în urmă cu două luni.

“E un obiectiv statal de o importanță deosebită pe care eu îl am ca prioritate în activitatea mea și nu zăbovesc niciun moment, chiar dacă este sâmbătă, chiar dacă este duminică, chiar dacă este seara, chiar dacă este dimineață din noapte”, a spus Petre Daea.

Lucrările de modernizare la canalul de irigații de la Țigănești au început în urmă cu două luni.

“Este un constructor serios care a executat lucrări de investiții în țară, ne-a dat această încredere datorită calității lucrărilor pe care le-a executat și în același timp și datorită vitezei de lucru.

Nu e ușor de făcut, nu e ușor. De aceea stărui foarte mult și o să mă vă vedeți să în fiecare zi sau aproape în fiecare zi, dacă timpul îmi va permite, dacă nu, voi fi și noaptea în sistemele de irigații, pentru că e o perioadă bună de execută a lucrării”, a continuat ministriul Agriculturii.

În acest moment se lucrează la reabilitarea canalului irigabil după ce zona a fost defrișată.

Aceasta este cea de-a doua vizită neanunțată a ministrului Agriculturii în ultimele două luni.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.