Descoperă

O femeie planta cartofi atunci când un sunet bizar s-a auzit din pământ! S-a apropiat și a fost surprinsă de ce a găsit

O femeie făcea treabă în grădină atunci când a auzit un șuierat puternic. Nimeni nu se aștepta să descopere așa ceva în pământ!

Totul s-a petrecut în timp ce Sagibat Islammagomedova, o femeie din Daghestan, planta mai mulți cartofi pe terenul din spatele casei, alături de fiul ei.

Ea povestește că la un moment dat, in timp ce sapa in pamant, a auzit un suierat ciudat.

Cand s-a uitat cu atentie in groapa pe care tocmai o facuse a realizat ca descoperise un cuib de serpi.

Nu a stat pe gânduri si i-a omorat pe toti, aproximativ 80 de reptile. Fiul ei a fotografiat totul si a postat imaginile pe mai multe retele de socializare.

Mulți au lăudat curajul femeii. Altii spun insa ca a comis un masacru si ca ucis 80 de serpi care nu aveau absolut nicio vina.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Descoperă