Descoperă

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători
MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

În perioada sărbătorilor de iarnă, mesajele și urările de Crăciun fac parte din magia atmosferei festive. Un gând bun, trimis către familie sau prieteni, poate face oricui ziua mai frumoasă.

Mesaje amuzante de Crăciun

 • Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani!
 • Moș Crăciun cu suflet bun, Să va aducă în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!
 • Sărbători Fericite și un brad cat mai frumos, să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos!
 • Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă și te scoate la plimbare, să dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai și pe la mine că doar ți-o fi numai bine! Iară de nu vei veni, Moșu nu te va iubi și-ți va scrie pe hârtie doar tot ce îți doresc eu ție: Sănătate și mulți ani, plini de aur și de bani!
 • Hai salut, eu te întâmpin cu mult zambet și cu-n vin, ca s-avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, călda și cu voie bună, ca o minune de cunună, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize!
 • L-am văzut pe Moș Crăciun, cică își facea un drum, mi-a șoptit ceva de tine, dar cum vezi că nu mai vine, mă gândesc că-i tot la mine. Tu așteaptă-l cumințel și de vei dormi nițel, nu cumva să te trezești ca să îl nedumerești, căci bătrânul e cam slab și adesea cade-n cap!

Urări haioase de Crăciun

 • Uite-un drum, e prin zăpezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopoței, iar te-ai mai mirat de ei! Este Moșul, cum să-ți spun, care vine în Ajun și aduce cadoașe, la fețite drăgălașe, dar și la câțiva băieți dăcă sunt un pic isteți!
 • Top! Top! Top! iar vin c-un strop, unul mic de ninsorică, să te bag la caldurică și apoi la un somn lin ca să pot să fiu sublim! Eu sunt Moșul cel Crăciun și-am venit ca să îți spun: „La mulți ani și sănătate, să ai în viața de toate, că oricum eu sunt sarac și-anu asta nimic nu fac!
 • De o cauți pe Scufiță, să știi n-are rochiță, ci e albă-n cap și plină de trac, e o Crăciuniță, într-o mini fustiță și face cadouri, pline de favoruri și de ai fost cuminte, poate te va lua aminte!
 • Cioc! Cioc! Cioc! Îți bat în poartă, sunt eu Moșul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon și tu nici nu prea ai ton, mă prefac că ești cuminte și îți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți și mai bine!
 • Ai și tu o viață lungă, suficient cât să-ți ajungă, dar de-ai fi puțin mai vesel, poate n-ai mai fi iar chel, la cadouri mă refer, pe care nu le dai de fel!
 • Dacă anul acesta Moșul nu a venit la tine, nu înseamnă ca te-a uitat și nici că nu ai fost cuminte. Înseamnă că pur și simplu nu ești genul care să primească lucruri pe gratis!
 • Bradul asta verde mare, parcă nu mai are stare și-as mai vrea să dau ceva dar te-aștept pe dumneata, să-mpărțim un cadouaș, că de tu ai fost om harnic, Moș Crăciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Moș Crăciun o să te uite!
 • Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe stradă, e o stea plină de farmec care vine să te vadă, dar să nu te mai ascunzi, că altfel iar o să o-nfunzi! Să nu crezi că e sfârșitul lumii așa cum zic toți nebunii, crede doar ce ție-ți place și exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte și-ți trimite Moșul daruri sfinte!
 • Nu te supăra că nu a nins anul acesta de Crăciun, pentru că ninsoarea vine odată și cu o factura mare la gaz și nu mai poți să cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ți trimite un mesaj plin de urări calde!

Mesaje emoționante de Crăciun

 • Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.
 • Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!
 • E sărbătoare! Bucură-te de pace și lumină alaturi de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renascș și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.
 • Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!
 • Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!
 • Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!
 • Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!
 • De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.
 • În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.
 • Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!
 • În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.

Urări de Crăciun pentu prieteni

 • Moş Crăciun bate la uşă,

  Scoate mâna din mănuşă

  Şi vă dă din palma lui,

  Darurile cerului,

  Lângă brad şi lângă foc

  Să vă umple de noroc!

  Crăciun fericit!”

 • „Sărbătorile când vin,

  Să vă fie coşul plin,

  Să aveţi pe săturate,

  Casa plină, sănătate,

  Punga să geamă de bani,

  Mult noroc şi La multi ani!”

 • „Bradul e împodobit,

  Moşul încă n-a sosit,

  Începeţi să colindaţi,

  Şi pe el să-l aşteptaţi.

  Va veni la fiecare,

  Cu cadouri şi-o urare:

  Un Crăciun plin de iubire,

  Sănătate, fericire,

  Mult noroc şi împliniri

  Şi ani plini de bucurii!”

 • „Acum când timpul stă să-şi împartă trupul între vechi şi nou,

  Când colindul îşi pregăteşte cu emoţie armoniile,

  Când magii străbat distanţele pentru clipa cea de taină,

  Acum, după Sfânta poruncă a datinii străbune,

  Îţi încredinţez gândurile frumoase de calde urări de fericire,

  Sănătate, belşug şi împliniri!

  Un Crăciun frumos alături de cei dragi!”

 • „Pe la colţuri unii spun,

  Că există Moş Crăciun.

  Că i-aţi scris şi c-o să vină,

  Să vă aducă în pumni lumină!

  Lângă brad şi lângă foc,

  Să vă aducă mult noroc!”

 • „Se zvoneşte că pe seară,

  Cineva o să apară,

  Pe furiş pe la balcon,

  Pe fereastră sau pe horn,

  Vine, vine Moş Crăciun

  Să-ţi vestească un an bun!”

Felicitări de Crăciun

Puteți trimite celor dragi felicitări de Crăciun care să le încălzească inimile.

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

 

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

MESAJE DE CRĂCIUN: 40 de urări și felicitări de Sărbători

 

Surprinde-i și tu pe cei dragi cu o felicitare sau un mesaj emoționant sau amuzant!

Stefania Zavod Istrate
Cu experienta de peste 3 ani in presa online, Stefania Zavod Istrate a tradus si adaptat materiale din limba engleza si a realizat materiale video. In prezent, lucreaza la propriul proiect pe YouTube, un canal de continut video tip vlog si este redactor pasionat de curiozitati si trucuri pe Agromedia.

  You may also like

  Leave a reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  More in Descoperă