Recent, familia Sterp a fost prezentă la Târgul din Negreni, județul Cluj, unde și-au vândut produsele din lapte și carne de oaie.

Familia Sterp are o afacere de succes. Aceștia produc mezeluri și lactate de la stâna de oi pe care o dețin. Cea care se ocupă de afacere este nimeni alta decât mama Geta. Însă, aceasta este ajutată și de fiica ei, Getuța.

În urmă cu o zi, mama Geta și fiica ei au fost la Cluj, în Târgul din localitatea Negreni.

Acestea au venit să-și vândă produsele naturale, obținute de la oile lor, crescute în condiții propice. Femeile nu au fost singure la vânzare, ci au avut un ajutor de nădejde.
Dacă, în majoritatea timpului, cele două se ajutau reciproc, la acest târg ele au fost însoțite de Sebastian Crăciunescu, soțul Getuței. Acesta le-a ajutat pe femei atât în așezarea mărfii, cât și la vânzare.

Printre oamenii care se aflau în vizită la târg, a fost și un fan care i-a recunoscut pe cei trei.

Acesta a scos imediat telefonul pentru a-i filma și a da de veste că familia Sterp vinde în Negreni.
În videoclip se poate observa că fiecare dintre ei își desfășura activitatea cu o mare dedicare. De asemenea, în clip a apărut și stocul diversificat de produse scoase la vânzare, dar și prețurile lor, care au stârnit reacții acide din partea oamenilor de pe TikTok.

La stand, prețurile afișate erau cuprinse între 60 și 90 de lei. Mama Geta cerea 60 de lei pe brânza de burduf, 75 de lei pe cașcaval și 90 de lei pe untul de oaie.

Cu toții știu că marfa vândută de mama Geta provine din surse naturale, așa că și prețurile sunt unele pe măsură. Însă acest lucru tot nu i-a convins pe internauți, care s-au arătat revoltați de asemenea prețuri.

„Cum vând puțin, cum umflă prețul./ Voi vedeți ce prețuri au?/ Prețuri de Elveția!/ 60 de lei un kg și salariul e de 1.800 de lei, incredibil.”, au fost câteva dintre comentariile celor din online.

În ciuda părerilor negative, familia Sterp a primit și comentarii de susținere, în care fanii lor și-au arătat admirația față ei și activitatea lor.

„Respect pentru așa familie frumoasă și muncitoare!/ Ce aș cumpăra și eu de la voi!! Numai bunătățuri./ Dacă ne vom bate joc de producătorii locali vom ajunge să mâncăm doar gunoaiele străinilor din supermarket, fără să avem alternative.”, au spus admiratorii familiei Sterp.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    More in Agromedia