Cutremur după cutremur în România! Mai multe seisme au avut loc în această dimineață, 13 octombrie 2023. Unde s-a zguduit pământul?

Cutremur după cutremur în România! Au avut loc două cutremure, vineri, 13 octombrie 2023, potrivit Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Primul seism a avut loc la ora 02:02, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Cutremurul a avut o magnitudine de 2,4 grade pe scare Richter.

S-a produs la o adâncime de 134,8 km, în apropierea următoarelor oraşe: 46km V de Focsani, 57km N de Buzau, 67km E de Sfantu-Gheorghe, 76km E de Brasov, 89km NE de Ploiesti.

Al doilea cutremur a avut loc la ora 02:32, în județul Gorj, Oltenia. Seismul a avut magnitudinea de 2,4 grade pe scara Richter.

S-a produs la o adâncime de 16,5 km, în apropierea următoarelor oraşe: 14km NV de Targu Jiu, 68km NE de Drobeta-Turnu Severin, 70km S de Hunedoara, 85km S de Deva, 95km V de Ramnicu Valcea, a mai transmis INFP.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *