Agromedia

Lucruri pe care cei care joacă pentru prima dată ar trebui să le aducă la cazinouri

Lucruri pe care cei care joacă pentru prima dată ar trebui să le aducă la cazinouri
Lucruri pe care cei care joacă pentru prima dată ar trebui să le aducă la cazinouri

Jocul într-un cazinou este o variantă distractivă pentru a petrece câteva ore din timpul tău liber. La ora actuală, cei mai mulți jucători aleg cazinourile online pentru că sunt la îndemână, nu presupun niciun efort pentru deplasare, nu este nevoie nici de o anumită ținută și nici să te străduiești prea mult să ai o anumită atitudine din moment ce te afli în spatele unui ecran.

Pentru a juca online ai nevoie de un dispozitiv conectat la internet, un cont de utilizator pe site-ul de gambling pe care îl alegi și suficienți bani. Spre deosebire de cazinourile tradiționale, cele virtuale le oferă clienților și diverse promoții precum bonus fără depunere, bonus de bun venit, rotiri gratuite și multe altele. Majoritatea jucătorilor revendică aceste bonusuri pentru că sunt destul de convenabile.

Dacă până acum nu ai jucat niciodată într-un cazinou fizic și îți dorești să faci acest lucru, ar trebui să ții cont de anumite lucruri care te vor ajuta să ai o experiență plăcută. Iată ce ar trebui să ai cu tine atunci când joci pentru prima dată într-un cazinou:

O minte deschisă

O primă vizită într-un cazino s-ar putea să fie intimidantă din cauza unor elemente precum multitudinea de jocuri, dimensiunea cazinoului, numărul mare de oameni, zgomotul, luminile. S-ar putea să nu știi ce să faci dacă ești singur sau dacă ești însoțit de cineva la fel de lipsit de experiență.

Într-o astfel de situație, este ideal să ai mintea deschisă și să ai curajul de a experimenta lucruri noi. Roagă angajații cazinoului să îți ofere informațiile de care ai nevoie, intră în vorbă cu alți jucători care par a fi deschiși la conversații, încearcă jocurile ale căror reguli le cunoști foarte bine.

Atunci când joci, dacă observi că nu funcționează strategia cu care ești obișnuit, a avea o minte deschisă înseamnă să schimbi sistemul de joc sau chiar să alegi alt joc. Nu trebuie să te lași condus de preconcepții atunci când joci într-un cazinou.

O atitudine potrivită

Pe lângă cunoștințele tale despre jocurile pe care ai de gând să le joci, ai nevoie și de o anumită atitudine. Este foarte important să pășești în cazinou cu o atitudine de câștigător. Practic, în mintea ta tu ești deja câștigător înainte să faci primul pariu. Acest principiu se aplică nu doar la jocuri de noroc, ci în viață, în general.

Nu trebuie să te gândești că ești un jucător începător și că este prima dată când te afli într-un cazinou. Trebuie să îți imaginezi exact opusul și să pășești cu cea mai mare încredere. Imaginează-ți că ești un jucător foarte bun, care va câștiga sume mari.

De asemenea, trebuie să fii pregătit și pentru pierderi pentru că și cei mai buni jucători pierd. Nimeni nu joacă în cazinou fără să și piardă.

Dacă vei fi pregătit mental pentru orice se poate întâmpla în cazinou, atunci vei face față cu succes oricărei situații.

Dacă nu știi cum să ai o atitudine de câștigător, poți studia tutoriale în acest sens sau poți chiar să apelezi la un specialist.

O atitudine potrivită face referire și la modul în care te raportezi la ceilalți jucători și la angajații cazinoului. Este recomandat să fii politicos, să nu folosești un ton al vocii foarte ridicat, să nu exagerezi cu exprimarea emoțiilor nici când câștigi, nici când pierzi.

În plus, nu uita să te îmbraci corespunzător. Majoritatea cazinourilor cer o ținută casual, dar uneori este posibil să nu ți se permită accesul doar dacă ești îmbrăcat elegant. Cu privire la acest detaliu, te poți informa în prealabil de pe site-ul cazinoului pe care vrei să-l vizitezi.

Suficienți bani

Portofelul cu bani este cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai cu tine când mergi la cazinou.

Nu există o anumită sumă pe care să o ai la tine când te afli în cazinou. Poți să ai un buget modest de 50 – 100 de dolari sau poți să ai o sumă mult mai mare, de câteva mii de dolari. Stabilirea bugetului pe care să îl cheltuiești la jocuri de noroc depinde de cât de mult îți permiți să pierzi fără să fie afectat bugetul tău general.

Atunci când mergi la cazinou, scopul nu este să câștigi jackpot-ul încă din primele minute de joc, ci să ai bani pentru a juca pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Dacă rămâi fără fonduri, încearcă să nu cheltuiești alți bani care sunt destinați altor scopuri. Este recomandat să pui punct distracției și să pleci acasă.

Prieteni sau membri ai familiei responsabili

Ca jucător începător, aflat pentru prima dată într-un cazinou, este foarte probabil să fii luat de valul distracției și să cheltuiești mult mai mult decât ți-ai stabilit sau să consumi alcool în cantități prea mari. Astfel, vei lua decizii greșite în timpul jocului, hotărâri pe care le vei regreta ulterior.

De aceea, este bine să aduci cu tine prieteni sau membri ai familiei care au experiență de joc și care știu ce înseamnă să fii responsabili atât în timpul jocului cât și în afara acestuia.

joci responsabil înseamnă să te încadrezi în bugetul stabilit și să te oprești atunci când te afli într-un șir continuu de pierderi. Dacă observi că pierzi controlul asupra jocului, cere ajutor prietenilor cu care te afli în cazinou.

Concluzie

Dacă vei reuși să ai cu tine toate aceste lucruri detaliate mai sus, experiența ta va fi, garantat, una reușită.

Mereu trebuie să ai în minte că jocurile de noroc nu sunt o sursă de venit și că niciodată nu trebuie să cheltuiești mai mult decât îți permiți să pierzi.

Cristiana Furtuna
Cu o experienta de peste 8 ani in mass-media, Cristiana Astefanoaiei lucreaza in presa online din 2015. Din timpul facultatii a profesat la o televiziune locala din Galati, luand interviuri, realizand stiri si emisiuni, iar la Bucuresti a descoperit redactia online revistateo.ro. Ulterior a fost project manager si redactor pentru mai multe website-uri. Experienta se concretizeaza in materialele Agromedia care aduc informatii utile cititorilor.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in Agromedia